Asus A505ZA-BR264, laptop cu Ryzen 7 2700U

Asus A505ZA-BR264 e un laptop dotat cu procesor Ryzen 7 2700U și cip grafic Vega 10 care este integrat. E un laptop la nivel de an 2019 deoarece greutatea este undeva la 1,6 kilograme, iar bateria ține vreo 4 ore… în funcție de cum îl folosiți.

Modelul acesta din seria 505 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Având în vedere faptul că acest model vine cu procesor foarte capabil de nivelul unui i5-i7 eu zic că îți merită banii.


Păreri pro și contra

Modelul Asus A505ZA-BR264 vien cu procesorul Ryzen 7 2700U de la AMD. Acesta e un procesor cu 4 nuclee și cu placă video RX Vega 10 de tip integrat. E un model de procesor alternativă la i5 sau i7 deoarece are performanțe similare.
Pe partea de software are Endless OS care-i o distribuție de Linux bună de intrat pe net. Eu recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.
Pentru stocare se folosește de un hard cu o capacitate de 1TB, dar se poate adăuga SSD în locul acestuia pentru a face laptopul mai rapid. Evident că există și alternative cu SSD tip M2.
Memoria RAM e de 4GB, dar suportă maxim 12GB. Eu consider această capacitate ca fiind una suficientă pentru orice.
Unele lucruri negative ar fi lipsa unității optice precum și faptul că nu are rezoluție 1920×1080 pixeli.
Porturile sunt ok ca număr deoarece are porturi USB, LAN, HDMI și wireless ac. Laptopurile din ziua de azi nu mai au LAN, dar acesta are de tip Gigabit 10/100/1000.
Cum ziceam în introducere acest laptop e unul cu o portabilitate foarte bună, aceste lucruri datorându-se greutății reduse și bateriei care ține mult.

Laptopul e unul foarte bun pentru cei interesați de un model pentru acasă cu caracteristici multimedia. Va fi extrem de bun la filme, navigat pe net și alte sarcini.
Brandul Asus e unul de top cunoscut pentru monitoare, routere, laptopuri și alte produse IT. Acestea sunt foarte fiabile și de aceea se află în topul vânzărilor.

Te-ar mai putea interesa