Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus A505ZA-BR263, laptop HD cu Ryzen 7 2700U

Acest Asus A505ZA-BR263 face parte dintr-o serie interesantă cu procesoare AMD Ryzen, iar pe cel de jos găsim cel mai avansat model – Ryzen 7 2700U (se apropie de performanțele unui Core i7-8550U). Acesta vine cu placa video integrată numită Vega 10 și e o alternativă bună la cele ieftine cu memorie video dedicată. În restul sunt prezente doar componente de ultimă generație și nu e nevoie de altceva. Sistemul de operare de pe acesta e Endless OS, care nu e cel mai grozav și l-aș schimba cu Windows 10 fără nici o ezitare.

Din poza de jos se vede că e echipat cu noul display numit NanoEdge, motiv pentru care a scăzut semnificativ dimensiunile laptopului (greutatea ajungând la 1.68 kg). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Ecranul pare a fi mic pentru o construcție atât de redusă și pot spune că e același ca și pe alte laptopuri, doar că are o rezoluție HD. Nu știu cât de mult vă poate deranja acest aspect, însă dacă nu vizionați conținut 1080 și nu editați pe el, atunci nu văd sensul unui ecran FHD. E adevărat că imaginea e mai detaliată, chiar și la scris, dar și așa consider că în acest preț veți primi cea mai bună soluție de pe piață.

Păreri pro și contra

Configurație e foarte bună pentru acest buget și nu veți găsi un laptop cu i7 în acest buget, care să arată și bine. Apreciez că a scăzut semnificativ greutatea laptopului și se datorează ecranului cu margini mai înguste. Astfel, nu mai sunt prezente unitatea optică și acea tastatura numerică care le consider inutile. Poate că nu are cel mai bun ecran de pe piață, dar seria S510 oferă o rezoluție ceva mai mare pentru un conținut cu mai multe detalii.

Asus A505ZA-BR263 merită încercat deoarece astfel de performanțe nu veți găsi în acest buget și prevăd că anul viitor vom vedea mai multe laptopuri cu hardware AMD. Poate până acuma AMD nu prea a impresionat, dar eu aș alege un astfel de brand peste Intel deoarece sunt destule motive (preț, performanțe, consum, placă video performantă).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu