Asus 1015PX-WHI051S

Dacă sunteţi în căutarea unui mini-laptop Asus sau netbook atunci ar trebui să ştiţi că au apărut noile netbookuri care sunt mai ieftine şi mai performante. Unul dintre ele este acest netbook Asus 1015PX-WHI051S care este unul de culoare albă dar nu este în totalitate alb ci mai are rama ecranului de culoare neagră pentru a-i oferii un plus de eleganţă. Un astfel de model are o autonomie mult peste medie de circa zece-unsprezece ore, asta da autonomie. Acesta vine ca o alternativă la modelele pe negru (Asus 1015PX-BLK077S) şi roşu (Asus 1015PX-RED044S) care au aceeaşi configuraţie. Aş dori să vă o autonomie pe jumătate şi în cazul laptopurilor, dar din păcate mai avem ce aştepta. Până atunci puteţi să profitaţi de ofertă care oferă acest superb model pe culoare albă la un preţ de pornire bun. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Despachetare
Tastatură

Specificații tehnice

Asus 1015PX-WHI051S vine cu un procesor foarte performant numit Intel Atom N570 care are o frecvenţă de 1,6 GHz, cache de 1 MB şi tehnologie 32 nm. Ecranul LCD LED are o rezoluţie de 1024 cu 600 pixeli, protecţie împotriva reflexiei luminii şi o diagonală de 10,1 inci. Deci este un model ideal pentru plimbările prin parc sau alte spaţii luminoase deoarece imaginea va fi clară şi pe atât de reală.

Memoria RAM de tip DDR3 are o frecvenţă de 1066 MHz şi o capacitate de 1 giga. Aceasta poate fi upgradată la 2 dar numai prin înlocuirea memoriei instalate. Hard disk-ul Serial ATA este unuld estul de performant (5400 de rotaţii pe minut), silenţios şi spaţios (250 de giga).

Placa video Intel GMA 3150 este un model de placă video integrată care vine odată cu proceorul Intel. Acesta redă fără probleme filmele HD şi jocurile mai vechi de 2009. Nu este o placă video dedicată motiv pentru care o puteţi folosi doar pentru editare video şi filme, jocuri mai puţin.

La capitolele multimedia, porturi şi comunicaţii acest model de netbook Asus 1015PX-WHI051S oferă cititor de carduri, un difuzor, cameră web de 0.3 MP, mufă RJ-45 pentru reţea, port VGA pentru conectarea unui monitor extern, trei USB-uri, microfon, ieşire audio şi Wi-Fi.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: sistem de operare Windows 7 licenţiat, autonomie de lucru de circa 11 ore datorită acumulatorului de 6 celule, cântăreşte doar 1,2 kilograme, configuraţie bună şi destul de ieftin.

Ca minusuri: un port USB 3.0 ar fi fost util având în vedere că nu are unitate optică.

Concluzie

Acest netbook Asus 1015PX-WHI051S este unul dintre cele mai reuşite netbookuri lansate de ASUS chiar dacă nu are 2 giga de RAM. Cel mai important lucru la un netbook ar fi autonomia, care la acest model este mult peste medie.

Te-ar mai putea interesa