Asus 1015PW-PUR085S

Dacă căutați un netbook mai special și aici mă refer la design și mai puțin la configurația atunci un astfel de netbook Asus 1015PW-PUR085S ar fi o posibilă soluție. După cum vedeți face parte din noua serie care vine cu o suprafață texturată dând impresia unei carcase realizate din lemn și nu din plastic. Modelul despre care este acest articol este unul de culoare mov. Dacă doriți un model mai ieftin sau poate pe roșu, și Asus 1005PXD-RED044S ar putea fi alegerea potrivită. Configurația este decentă pentru un așa gadget și aici mă refer la procesor Dual Core N570, 1 giga de RAM, hard de 250 de giga și placă video cu suport HD. Deci o configurație decentă care o putem găsi mai pe toate mini laptopurile. Cu siguranță veți găsi un model cu 2 giga de RAM, ceva mai ieftin dar nu va avea un design așa de elegant ca și acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capac
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul e unul performant deoarece este unul cu două nuclee. Aici vorbim despre modelul N570 care este cel mai cunoscut și performant model de pe netbookuri. Acesta are o frecvență de 1.6 GHz, cache de 1 MB și tehnologie 45 nm. Ecranul LCD LED are protecție împotriva reflexiei luminii. Acesta vine cu o diagonală de 10.i inci și o rezoluție de 1024 cu 600 pixeli.

Memoria RAM are o capacitate de 1 giga la 1066 MHz și este de tip DDR3. Memoria poate fi mărită la 2 giga dar numai prin înlocuirea memoriei deja instalate. Hardul de 250 de giga are o viteză de rotație de 5400 și este unul de tip SATA. Placa video GMA 3150 este una integrată care poate reda filmele HD și face facă cu brio unor provocări. La capitolul multimedia, comunicații și porturi un astfel de netbook Asus 1015PW-PUR085S are un difuzor, cititor de carduri, cameră web de 0.3 MP, port VGA, trei USB-uri 2.0, ieșire audio, mufă RJ-45, microfon, bluetooth și Wi-Fi.

Păreri pro și contra achiziției

Ca și celelalte modele mai noi de la Asus, și acesta are o autonomie peste medie (până la 10 ore). Acest 1015PW-PUR085S e destul de ușor (1.25 kilograme) și vine cu sistem de operare Windows 7 care este cel mai recomandat sistem de operare pentru netbookuri.

Consider că memoria RAM putea fi de 2 giga la un așa preț sau măcar să aibe un port USB 3.0.

Concluzie

Acest netbook Asus 1015PW-PUR085S este unul gadget portabil și compact care vine cu un design unic, texturat și nuanța de mov este destul de bine aleasă (nici prea deschisă la culoare nici țipătoare).

Te-ar mai putea interesa