Asus 1015BX-WHI094S

Un astfel netbook Asus 1015BX-WHI094S alb e recomandarea mea pentru cei pasionaţi de filme şi seriale TV deoarece are procesor Dual Core şi deci vă puteţi bucura atât de calitate filmelor HD. Având în vedere că are port HDMI, puteţi să conectaţi un monitor sau TV la acesta pentru a savura filmele preferate pe un ecran mai mare. Sau poate dacă sunteţi în căutarea unui mini laptop de tip Office şi nu multimedia, atunci Asus 1011PX-BLK009U ar fi modelul ideal deoarece are 2 giga de RAM dar procesor cu un singur nucleu. Carcasa e destul de rigidă, iar tastatura e plăcută la atingere şi e una foarte bună în special că are taste depărtate. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Despachetare
Tastatură

Specificații tehnice

Aici vorbim despre un AMD C-50 de 1 GHz care e un model din familia Fusion adică are o placă video integrată Radeon HD 6250. 6250 vine deci cu suport HD pentru a vă bucura de calitate filmelor fie şi ele în format 720p la o rezoluţie de 1024 cu 600 pixeli. Ecranul LCD de 10.1 inci are o protecţie anti-glare pentru ca lumina să nu se reflecte şi iluminare LED pentru culori mai vii şi un consum redus de energie.

Din păcate memorie RAM e numai de 1 giga, dar nu vă împiedică nimeni să schimbaţi memoria cu una de 2 giga 1066 MHz. Pe de altă parte hardul e unul foarte spaţios (320 GB) pe pare puteţi stoca o mulţime de melodii şi filme. În general, netbookurile nu vin cu unitate optică DVD motiv pentru care instalarea sistemului de operare o puteţi face de pe o memorie USB. Acesta numai dacă doriţi să reinstalaţi Windows-ul, dar nu recomand să puneţi unul gen XP.

Ca şi dotări are porturi pentru conectarea unui monitor/videoproiector/TV (VGA şi HDMI), două USBuri, LAN, WLAN, un difuzor, cameră web, mufă jack combo, cititor de carduri şi un acumulator de 3 celule.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: preţ accesibil, sistem de operare foarte bun, design elegant, ecran foarte bun, procesor Dual Core, posibilitatea upgradării memoriei RAM, multe porturi, aveţi şi o alternativă pe negru la acesta.

Minusuri: acest mini laptop nu are portul USB 3.0.

Concluzie

Acest Asus 1015BX-WHI094S e un model foarte reuşit dar după cum observaţi se putea mai bine şi să sperăm că viitoarele modele vor avea standard USB 3.0. Cam aşa arată:

Te-ar mai putea interesa