Asus 1015BX-BLK229S

Dacă vrei să fi cât mai mobil atunci un netbook ar fi una dintre cele mai bune soluții datorită performanțelor, autonomiei mare și sistemului de operare pentru care există numeroase aplicații. Netbook-ul Asus 1015BX-BLK229S e un model apărut în 2012 în România și rupe gura târgului cu procesorul său AMD C60 și placa video Radeon HD 6290. Performanțele sunt mai mult decât decente, iar bateria ține mult, chiar dacă e una cu 3 celule, ținând undeva până la 4 ore. Nu costă deloc mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

La partea de design arată destul de mult cu 1015BX-BLK047W și se poate vedea că e de culoare neagră. Dimensiunile îi sunt reduse și asta datorită faptului că are un ecran de 10,1 inci, însă și greutatea e mică fiind de undeva la puțin peste un kilograme ceea ce e foarte bine. Dacă te interesează mai mult acest mini laptop atunci la final e un preview.

Închis
Din lateral

Specificaţii tehnice

Acest Asus 1015BX de culoare neagră vine cu un ecran de 10 inci care are o rezoluție aproape HD pe care o să puteți viziona filme 720p (HD) fără vreo problemă și asta datorită cipului grafic cu care vine. Procesorul nu e chiar procesor pentru că AMD îi zice APU deoarece e format atât din procesor cât și din cip grafic, deci placa video e incorporată în microcip.

Păreri pro şi contra

Arată bine fiind o variantă blk (black), iar bateria ține destul de mult în opinia mea. performanțele sunt mai mult decât decente și asta APU-ului cât și a memoriei RAM din dotare. Ecranul e unul măricel și deoarece are doar 1,3 kilograme o să-l puteți transporta cu ușurință într-o poșetă.
Singurul minus ar fi faptul că are doar 1GB memorie RAM care nici nu poate fi upgradată, din câte am văzut.

Concluzie

Asus 1015BX BLK229S e un mic laptop realizat în spiritul Asus și vine cu o fiabilitate crescută deoarece are 2 ani garanție care pot fi măriți la 4. Un alt lucru care e destul de bun e faptul că vine cu Windows și astfel vă scutește de instalări costisitoare. Poate că dacă sunteți un utilizator avansat ar fi recomandară instalarea unui Windows 7 cu suport Aero, dar e bun și Starter. Alături e un clip video pentru a vă face o impresie despre cum arată aparatul cu aproximație.

Te-ar mai putea interesa