Asus 1011PX-WHI008U

Acest netbook Asus 1011PX-WHI008U e un mini laptop performant şi poate fi recomandarea mea pentru studenţi, elevi şi nu numai deoarece e un gadget pentru un buget modic. Acesta poate fi şi un multimedia deoarece poate reda fără probleme filme HD atât pe ele cât şi pe un monitor extern cu intrare VGA. Netbookurile sunt cunoscute pentru portabilitatea lor, autonomia forate ridicată şi preţul accesibil. Acesta are câteva puţin din fiecare şi deci se putea şi mai bine în special la capitolul autonomie. E un model pe alb iar dacă doriţi unul pe negru Asus 1011PX-BLK009U e prima opţiune. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Despachetare
Tastatură

Specificații tehnice

Vine cu cel mai bun procesor pentru astfel de gadgeturi şi anume Intel Atom N570 de 1.6 GHz. Acesta are un cache de 1 MB şi tehnologie 45 nm deci ar fi recomandat un sistem de operare nou cum e Windows 7. Ecranul de 10.1 inci LCD LED vine cu protecţie Anti-Glare pentru ca lumina să nu se reflecta pe acesta şi deci ideal de luat atunci când ieşiţi în oraş sau plecaţi într-o excursie cu acesta. Rezoluţia 600p zic eu că e bună pentru a viziona filme HD sau dacă nu, 480p.

După cum ştiţi cele mai bune netbookuri vin standard cu 2 giga de RAM, motiv pentru care şi acesta are 2 giga DDR3 la 1066 MHz. HDD-ul e unul SATA de 320 de giga la 5400 de RPM deci performanţele sale sunt decente. Placa video Intel GMA 3150 e un model cu suport HD şi face faţă doar jocurilor 3D vechi dar nu o recomand pasionaţilor de jocuri 3D noi.

Pe partea de multimedia are doar cameră web (pentru videochat sau autoportrete), cititor de carduri (în caz că aveţi o cameră foto) şi difuzoare stereo incorporate. are conectivitate WLAN şi LAN cu care vă puteţi conecta fie la internet fie la o reţea locală. Are destule porturi: treiUSBuri şi port VGA pentru conectarea unui monitor. Având în vedere că foloseşte un acumulator de 3 celule, autonomia e precum a unui laptop office – peste 4 ore.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: cântăreşte doar 1.1 kilograme, mufă audio-microfon combo, Ubuntu (gratuit), procesor Dual Core, memoria RAM şi tastatură foarte reuşită.

Minusuri: autonomia poate fi considerată bună dar din punctul meu de vedere putea fi una şi mai bună.

Concluzie

Acest Asus 1011PX-WHI008U a un model reuşit fără dar şi poate deoarece are un raport performanţă/preţ foarte bun şi un preţ mai bun pentru acesta nu veţi găsi nicăieri. Cam aşa arată:

Te-ar mai putea interesa