Assassins Creed: Brotherhood

De ceva timp a apărut acest joc „Assassins Creed: Brotherhood” la magazinele online. Este disponibil pentru PC şi console ca PlayStation 3, Xbox 360 și e disponibil la un pret bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare.

Cerinţe de sistem

Ceinţele minime de sistem sunt: MS Windows XP, Vista ori 7 pe 32 sau 64 bi’i, procesor dual core de la intel sau AMD de peste 1,8 giga, 1,5 giga memorie RAM, placă video Geforce 7800 GT sau ATI Radeon 3870 HD, spaţiu pe disc 10 giga, DirectX 9c sau 11, placă de sune compatibilă DirectX, tastatură, maus şi conexiune la Internet. 😀
Cerinţele de sistem recomandate sunt Windows 7, procesor dual core la 2,9 gigahreţi, 2 giga memorie RAM, 12 giga spaţiu pe hard, placă video de 512 mega nVidia 9600GT sau ATI Radeon 4870 şi conexiune rapidă la internet.

Povestea jocului

Este o continuare a Assassins Creed 2, astfel Ezio Auditore (protagonistul) se întoarce în oraşul Monteriggioni şi se pregăteşte pentru petrecerea surorii sale. Între timp cetatea este asediată de Cesare Borgia, iar unchiul lui Ezio este ucis. Ezio încearcă să-l ucidă pe Borgia şi călătoreşte la Roma. Iar pe parcurs recrutează asasini care să-l ajute în misiunea sa de a-şi elibera poporul de sub Cesare Borgia.

Acesta este primul joc din serie care are muliplayer.

Preţ

Preţul nu e deloc mare și acesta depinde de platforma căreia îi este destinată (PC sau consolă).

Trailer-ul jocului Assassins Creed: Brotherhood

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Assassins Creed: Brotherhood”

  1. Este bine realizat dar eu nu am reusit sa il joc aproape deloc pt ca ma inerveaza acele „intreruperi” cand il tot da inapoi in „zilele noastre” si nu ma inerveaza aia cat ca esti nevoit sa astepti sa astepti tot „story line-ul” pana te da inapoi in acele zile fara a avea posibilitatea e a da skip.

Comentariile sunt închise.