ASRock Vision 3D 252B/B

Acest sistem desktop PC ASRock Vision 3D 252B/B e primul HTPC, adică Home Theatre PC cu redare de Blu-ray-uri 3D și puteți juca jocuri 3D deoarece are NVIDIA 3D Vision. Dimensiunile sale sunt reduse, de aceea unitate Blu-ray e integrată și pentru a introduce disk-ul, aveți doar un slot mai mare. În partea din spate veți găsi o mulțime de porturi, ca la oricare alt desktop și deci dimensiunile sale nu au afectat funcționalitatea. Pachetul său conține o telecomandă specială cu care puteți controla PC-ul, un DVD cu software-ul și câteva cabluri utile. E primul gadget cu astfel de dotări dar prețul e cam mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul e unul foarte bun deoarece e un Core i5-2520 de 3GHz și suficient de bun pentru gamerii de ocazie. Spun asta că nici placă video nu e una foarte bună dar suficient de performantă pentru a rula jocuri ca Battlefield 3 la detalii medii. E vorba de modelul cu 1 GB de memorie și se observă că întreaga sa configurație nu e una de ultimă generație dar diferențele de performanță nu sunt foarte mari.

Placa sa de bază are rețea integrată, sunet integrat, Wireless și 8GB de memorie instalată. E vorba de o memorie DDR3 de 1333 MHz și e de tip Dual Channel. Spațiul de stocare e asigurat de un hard disk de 750GB la 7200 RPM. Alături de acesta, unitate Blu-ray e bine venită deoarece poate reda și filme 3D. Alte dotări ale acestui desktop PC mic sunt: card readerul, porturile (USB 3.0, HDMI, DBI, microfon, audio etc.) și sursa de 90W.

ASRock 252B/B se descurcă decent în jocuri pentru o placă video care se găsește pe laptopuri, dar nu e soluția ideală pentru gaming Full HD.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e cea ma bună alternativă la un iMac mini, unitate compactă, are DVI, porturi USB 3.0 la îndemână, consum redus și un procesor puternic chiar dacă nu e un IvyBridge.

Minusuri: putea fi mai ieftin și nu vine cu ochelari 3D.

Concluzie

Acest ASRock Vision 3D 252BEra interesant dacă și un SSD la un așa preț, deoarece nu pare prea atractiv având că are un preț cam mare și în locul acestuia puteți achiziționa două laptopuri cu aceeași configurație. Bineînțeles, puteți lua în considerare acea alternativă doar dacă nu vă interesează tehnologia 3D atunci când vizionați filme sau vă jucați jocuri.

Te-ar mai putea interesa