Asigurări RCA cu reducere pe loc

[su_spoiler title=”Update 22.07.2013″ open=”yes”]Ai 5% discount pe loc la asigurarea RCA. Mai mult de atât, transportul e gratuit, iar livrarea se face în maxim o zi.

5-discount-rca
[/su_spoiler]
[su_spoiler title=”Update 26.04.2013″]În momentul de față există o promoție prin care poți lua o asigurare RCA pentru Dacia Logan la un preț bun pe 12 luni (prețul depinde de fiecare mașină și șofer). Asigurările le găsești aici, iar cum arată oferta poți vedea din poza de alături. Eu zic să profitați de promoție deoarece anul trecut erau mai scumpe asigurările, iar în momentul de față există un discount de circa 5%.

Ofertele
Ofertele

[/su_spoiler]
Articolul din 24.12.2011
Asigurările RCA se pot realiza online încă de prin 2010, iar din 2011 un important magazin online a început să facă ori vândă (e mai corect spus) astfel de asigurări la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun în opinia mea.

Cred că e important să spunem ce înseamnă RCA sau de la ce vine această prescurtare. RCA înseamnă sau reprezintă asigurarea de răspundere civilă auto. Rostul RCA e de a plăti o despăgubire, în urma unui accident, pentru pagubele provocate de către asigurat unei terţe persoane. Dacă nu deţineţi RCA atunci primiţi o amendă cuprinsă între 500 şi 1000 lei care trebuie plătită în maxim 24-48 ore de la constatarea încălcării.

Poze

Multă lume e curioasă cum arată un formular RCA, dar eu alături am să afişej o imagine din care vă puteţi face o părere despre cum arată ofertele și astfel le puteți compara (preţurile sunt mari datorită antecedentelor). Deci nu trebuie să faceți nici un calcul, totul fiind automat după introducerea datelor persoane și de identificare a mașinii.

Ofertele

Preţuri

În momentul de faţă un magazin oferă o reducere de 15% pentru aceste asigurări, dar reducerea e doar valabilă în luna decembrie 2011 şi s-ar putea ca în 2012 să nu fie vreo reducere.

Cum se calculează asigurarea e o întrebare frecventă şi trebuie ştiut că aceasta se calculează folosind un calculator online de tarife. Se ia în considerare tipul maşinii, experienţa la volan şi alţi factori de risc.

Există şi sistemul bonus/malus care e un sistem prin care se ia în considerare profilul sau antecedentele fiecărui şofer la tariful asigurării, deci de aceea sunt diferite tarife pentru maşini identice. Există un bonus (reducere) de 10% atunci când şoferul nu are un dosar de daune şi un malus (majorare a costului total) atunci când conducătorul are dosare de daune.

Cei mai importanţi asiguratori sunt BCR Asigurări, Astra Asigurări, Carpatica, Uniqua, Omniasig, Asirom, Groupama, Allianz Ţiriac, Eurions şi Generali, iar magazinul de care vorbeam afişează ofertele ale tuturor acestor asiguratori. Alegerea celei mai ieftine asigurări RCA vă rămâne dvs.

Păreri pro şi contra

Pro: în luna 12 a lui 2011 există o reducere de 15 procente, beneficiezi de cel mai mic tarif pentru un RCA, în calculator există cele mai populare firme de asigurări şi livrarea poliţei RCA se face gratui oriunde în ţară în termen de 1-2 zile (sau câteva ore, depinzând în ce oraş staţi; în Bucureşti s-ar putea să o primiţi în câteva ore, iar în Arad sau Timişoara în o zi).

Contra: absolut nimic.

Concluzie

Nu există motiv pentru care nu ţi-ai face o asigurare RCA online pe Internet deoarece aşa o să beneficiezi de cel mai mic preţ şi o să vezi cu ochii tăi care e cea mai ieftină asigurare RCA.

P.S.: Uneori la afişarea ofertelor mai apar probleme de genul „nu am putut contacta asiguratorul”, dar asta e un lucru normal, oarecum, deoarece serverele acestui asigurator sunt solicitate de mai multe persoane, nu doar de dvs.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asigurări RCA cu reducere pe loc”

  1. Am comandat si eu una azi si am platit 170 lei pentru 12 luni. Mi se pare un pret bun pentru ca anul trecut am platit peste 200 lei. Daca esti pensionar sau ceva similar atunci ai ceva reduceri parca.

Comentariile sunt închise.