Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Ariston Hotpoint Super ECO AQ7D 29 U(EU)/1B

Mașina de spălat cu uscător Ariston Hotpoint Super ECO AQ7D 29 U(EU)/1B are 1200 rotații la centrifugare, cuvă în care încap 7 kilograme de haine și vine în culoarea alb/silver. Probabil vă întrebați de ce o recomand sau ce vine așa mai special și trebuie să știți că vine cu multe dotări și un lucru care vă va încânta – e super silent… conform producătorului. Normal că nu e superioară modelului AQM8D 29U(EU), dar tot este bună.

Prețul bun Vezi prețul special de azi. În acest preț se reflectă multitudinea de dotări și funcții care fac din acest electrocasnic unul cu adevărat special. Pe lângă funcția amintită în primul paragraf normal că are și una pentru economia curentului electric și această funcție e prezentă deoarece pe mașină e aplicat simbolul Ecotech. Acesta presupune că vine cu cele mai înalte standarde internaționale de eficiență, adică se face referire la consumul excelent de mic de apă și energie (motiv pentru care are specificat în numele acesteia denumirea de Super Eco).

Poze

De sus

Din față

Specificaţii tehnice

Având o viteză de rotire a rufelor de 1200 rpm e poziționată în clasa B conform eficieței la centrifugare și acest lucru e unul foarte bun. Restul claselor de eficiență sunt A+ și A la eficiență energetică și eficiență la spălare. Stă destul de bine, DAR nu înțeleg cum de e super economică din moment ce nu are clasa A++ la consum de energie. (Poate acest lucru e datorat și de capacitatea mare de încărcare de 7 kilograme.) Astfel, într-un program normal de spălare consumă 1,19 kwh ceea ce e mai mult față de 0,85 kwh cât consumă alte mașini de genul.

Are multe funcții și programe printre care se numără și programul de 30 de minute care e unul rapid. Iar, alte detalii tehnice care v-ar putea interesa sunt faptul că are cuva realizată din poliplex (plastic) și tamburul din inox.

Păreri pro şi contra

Pro: uscător incorporat, arată destul de bine (similar modelului AQSF 291U), e silențioasă, consumul de curent e mediu, are o capacitate mare de încărcare și un design foarte bine pus la punct.
Contra: nu stă excelent la capitolul centrifugare și era interesant dacă eficiența la consumul de curent era A++.

Concluzie

Nu sunt multe modele precum Ariston AQ7D 29 U dar la un așa preț nu veți găsi o alternativă mai bună.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Tanase

    Spala f bine dar este drujba cand stoarce

Lasă un comentariu