Ariston Hotpoint ECOSF109

Maşina de spălat slim Hotpoint ECOSF109 e un model cu o viteză de centrifugare de 1000 RPM şi o capacitate de încărcare de 5 kilograme. O alternativă la aceasta e Ariston Aqualtis AQSF 291U. Acesta electrocasnic îndeplineşte toate standardele internaţionale motiv pentru care pe acesta veţi găsi şi simbolul Ecotech. Mai precis acestea asigură un consum redus de energie, niveluri ridicate de eficienţă dar şi performanţe ridicate. Aceasta e certificată de compania The Woolmark adică poate spăla haine care au eticheta „numai spălare manuală”. Mai precis, acel mod de spălare a acesteia nu permite ca fibrele să se rupă după mai multe ciluri de spălare. Alte caracteristici speciale ar fi că e super silenţioasă datorită unui sistem de suspensii avansat care absoarbe vibraţiile şi are un program special pentru hăinuţele bebeluşului (Special Baby). Acest program spală hăinuţele la 40 de grade folosindu-se de o cantitate mare de apă pentru a dizolva bine detergentul şi pentru a spăla în cele mai bune condiţii. Dacă aveţi o familie numeroasă şi nu ştiţi pentru care maşină să optaţi deoarece nu aveţi un buget prea mare, preţul acestui model Hotpoint ECOSF 109 e unul bun. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă

Specificaţii tehnice

E un model cu o încărcare de 5 kilograme şi e de tip frontală. Viteza de centrifugare e de 1000 de rotaţii pe minut şi e destul de bună pentru acel preţ. Are un afişaj LED pe care se pot observa etapele de spălare şi cât timp a mai rămas. Clasele de eficienţă sunt următoarele: energetică A+, la spălare A şi la centrifugare C. Aceste clase sunt destul de bune şi le găsiţi mai pe toate modele performante şi noi. Vine cu destule programe printre care amintesc: extra-clătire, special Baby, ciclul Goodnight, uşor de călcat, spălare lână şi mix.

Pe partea de siguranţă şi funcţii speciale are: protecţie împotriva inundaţiilor, programare întârziată, sistem de siguranţă împotriva copiilor, selector centrifugare, Ecotech şi Super Silent. Cuva e realizată dintr-un material numit Poliplex.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: capacitate de încărcare mare, performantă, eficientă încât să economisiţi şi ceva bani, multe programe şi funcţii utile, uşor de folosit, ieftină şi are afişaj LED.

Minusuri: putea totuşi să vină cu mai multe programe.

Concluzie

Această maşină slim Ariston ECOSF109 e un model reuşit având un raporta performanţă/preţ bun şi de aceea merită recomandată chiar şi unui prieten dacă e în căutarea unui electrocasnic similar.

Lasă un comentariu