Ariston Hotpoint Aqualtis AQSF 291U

Mașina de spălat Ariston Hotpoint Aqualtis AQSF 291U e o mașină performantă având o viteză de centrifugare de 1200 RPM, clasa A+ și capacitate de spălate de 6 kilograme. Deci se adresează celor care au o familie sau care își spală rufele destul de rar și au nevoie de o capacitate de încărcare mare și performanțe mari. Pe acesta vei găsi simbolul Ecotech care înseamnă că acest aparat îndeplinește toate standardele de eficiență energetică, mai precis performanțe ridicate la un consum redus de energie. Acest Hotpoint Aqualtis AQSF 291U e certificat de compania Woolmark cu Woolmark Platinum Care care presupune că mașina de spălat îndeplinește standardele sau condițiile de calitate pentru a spăla chiar și hainele care au acea etichetă „doar spălare manuală” sau mai știe eu cum scrie. Acest lucru e posibil datorită faptului că nu freacă fibrele între ele chiar și după 20 de cicluri de spălare. O altă caracteristică a acestei mașini de spălat e și ciclul Baby care asigură o calitate a spălării chiar și la 40 de grade iar hainele bebelușului vor fi ca noi, toate acestea datorită clătirii mai îndelungate dar necesită mai multă apă pe a dizolva mai bine detergentul. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

De sus
Din față

Specificații tehnice

Acest model slim vine cu încărcare frontală și o capacitate de încărcare de 6 kilograme. E un model performant deoarece are o viteză de centrifugare de 1200 rotații pe minut. Pe partea de clase de eficiență are: clasă de eficiență energetică e A+, clasă de eficiență la centrifugare B și clasă de eficiență la spălare A. Are un afișaj LCD pe care sunt afișate informații precum timpul de spălat, etapă de spălare, viteza de rotație dar și altele. Vine cu o mulțime de programe pentru diverse tipuri de haine și materiale: mix, bumbac, blugi/jeans, sintetice, lenjerie, lână, ușor de călcat, cămăși/baby și extra-clătire. Probabil cel mai util program e cel mix deoarece cu acesta poți spăla mai multe tipuri de haine într-un timp mai scurt.

Alte caracteristici ale acestei mașini sunt: programare întârziată (dacă nu veți ajunge la timp să puneți rufele la uscat), selector centrifugare, protecție împotriva inundațiilor, sistem de reglare a consumului și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e super silențioasă, capacitate mare de spălare, multe programe și funcții, arată destul de bine, ușor de folosit, îndeplinește multe standarde internaționale și afișaj LCD.

Minusuri: nu are program pentru spălarea articolelor sportive.

Concluzie

Această mașină de spălat numită Ariston Aqualtis AQSF 291U e o mașină performantă ce nu trebuie să lipsească din nici o casă în special că e nou și bună.

Te-ar mai putea interesa