Ariston Hotpoint AQM8D 29U(EU)

Dacă sunteți în căutarea unui electrocasnic pentru spălarea rufelor și nu doriți unul obișnuit, atunci această mașină de spălat cu uscător Ariston Hotpoint AQM8D 29U(EU) e recomandarea mea. O recomand pe acesta deoarece are o capacitate mare de încărcare și performanțele ei sunt decente. Acesta e certificată de The Woolmark Company și deci poate spăla haine cu eticheta „numai spălare manuală”. Deci puteți spăla diverse țesături cum ar fi cele din bumbac fără ca acestea să se rupă chiar și după 20 de cicluri de spălare. O alternativă ieftină la acesta e Aqualtis AQSF 291U. Aceasta vine cu programul Special Baby care după cum se numește, e ideal pentru spălarea hainelor bebelușului folosind mai multă apă pentru diluarea detergenților. Deasemenea are și alte programe utile pentru alte tipuri de țesături iar acestea sunt însoțite de un senzori pentru uscare. Acești senzori măsoare umiditatea rufelor și în funcție de opțiunea aleasă (călcare, agățare la uscat, împăturire și purtare), acești senzori vor reduce din umiditate. Hotpoint AQM8D 29U(EU) e însoțită și de cunoscutul simbol Ecotech care semnifică faptul că mașina de spălat îndeplinește toate standardele necesare de eficiență, de performanță și de consum redus. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam aşa arată
Din față

Specificații tehnice

Această mașină Ariston AQM8D 29U(EU) vine cu încarcare frontală de maxim 8 kilograme deci ar fi numai bună pentru familiile mai numeroase. performanțele ei sunt datorate și vitezei de centrifugare mari – 1200 de rotații pe minut. Clasele de eficiență sunt destul de bune: clasă de eficiență A la spălare, energetică B și la centrifugare B. Consumul de energie e e destul de mare la un program standard – 5.87 kwh. Vine cu ecran LCD pe care se pot observa etapele de spălare dar şi alte informaţii folositoare.

Ca şi programe de spălare are: Super Wash, mătase, special baby, rapid (30 de minute), extra-clătire, uşor de călcat şi spălare lână. Pe partea de funcţii şi siguranţă are tehnologii atât automată cât şi manuale: sistem de siguranţă împotriva copiilor, selector centrifugare, programare întârziată, sistem de reglare a consumului şi protecţie împotriva inundaţiilor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: foarte silenţioasă, are sistem de reglare a consumului de apă şi energie în caz că doriţi să spălaţi cantităţi mai mici de rufe (sub 6 kilograme), uşor de folosit şi are uscător.

Minusuri: nu oricine îşi poate permite una.

Concluzie

Trebuie să recunoaștem că pe piață sunt puține modele cu uscător motiv pentru care această mașină de spălat Ariston AQM8D 29U ar fi cea mai bună alegere în special că vine cu multe programe și tehnologii avansate.

Te-ar mai putea interesa