≡ Meniu

Ariston AE-MW12-DX

Dacă ți-e prea cald ori vrei un aer mai curat la tine în cameră/birou atunci ar trebui să alegi un aparat de aer condiționat Ariston AE-MW12-DX deoarece nu costă deloc mult și e ușor de folosit. Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi și poate concura cu succes cu modele cum ar fi Prestige Line de la un brand concurent. Principala caracteristică la AE-MW12-DX care te-ar face să-l cumperi ar fi cei 12000 btu care sunt valabili la răcire, dar și la încălzire.

Poze

Unitatea interioară arat ca în poza de alături, dar există și o unitate exterioară, dar și o telecomandă cu care să puteți folosi mai bine aparatul de AC. Culoarea aparatului e albă și nu s-ar putea spune că ar fi un model premium chiar dacă filtrul e unul din carbon și dispune de mod de autodiagnoză. Designul nu e unul futuristic, ci mai repede unul robust și sobru și de aceea cred că ar fi foarte bun pentru un birou.

Aparatul interior

Specificaţii tehnice

AE-MW12-DX nu consumă deloc mult curent pentru că are clasa de eficiență energetică AA. La răcire consumă undeva la 1000 W, iar la încălzire consumă cu vreo 100 W mai puțin. Utilizarea aparatului e destul de simplă deoarece vine cu telecomandă la pachet și nu e vorba despre orice telecomandă, ci despre un model cu ecran.

Păreri pro şi contra

Pro: montarea nu va fi prea complicată deoarece unitatea interioară cântărește sub 10 kilograme (montarea nu e inclusă în pachet); nu produce prea mult zgomot deoarece unitatea interioară are 40 decibeli, iar cea din exterior are 55 (la exterior nu e prea important cât e de zgomotos 😉 ); dacă aveți o cameră „văruită” alb atunci se va asorta foarte bine cu ea.
Contra: nimic.

Concluzie

Un astfel de aparat e foarte util în orice anotimp deoarece așa o să beneficiați de un aer foarte curat și pe placul dvs. Dispune de numeroase funcții printre care e cea de dezumidificare, iar pe timp de noapte programul Sleep o să vă ajute să dormiți mai bine pentru că adaptează aparatul automat așa încât dvs să dormiți cât mai bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu