Ariston AE-MW12-DX

Dacă ți-e prea cald ori vrei un aer mai curat la tine în cameră/birou atunci ar trebui să alegi un aparat de aer condiționat Ariston AE-MW12-DX deoarece nu costă deloc mult și e ușor de folosit. Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și poate concura cu succes cu modele cum ar fi de la un brand concurent. Principala caracteristică la AE-MW12-DX care te-ar face să-l cumperi ar fi cei 12000 btu care sunt valabili la răcire, dar și la încălzire.

Poze

Unitatea interioară arat ca în poza de alături, dar există și o unitate exterioară, dar și o telecomandă cu care să puteți folosi mai bine aparatul de AC. Culoarea aparatului e albă și nu s-ar putea spune că ar fi un model premium chiar dacă filtrul e unul din carbon și dispune de mod de autodiagnoză. Designul nu e unul futuristic, ci mai repede unul robust și sobru și de aceea cred că ar fi foarte bun pentru un birou.

Aparatul interior

Specificaţii tehnice

AE-MW12-DX nu consumă deloc mult curent pentru că are clasa de eficiență energetică AA. La răcire consumă undeva la 1000 W, iar la încălzire consumă cu vreo 100 W mai puțin. Utilizarea aparatului e destul de simplă deoarece vine cu telecomandă la pachet și nu e vorba despre orice telecomandă, ci despre un model cu ecran.

Păreri pro şi contra

Pro: montarea nu va fi prea complicată deoarece unitatea interioară cântărește sub 10 kilograme (montarea nu e inclusă în pachet); nu produce prea mult zgomot deoarece unitatea interioară are 40 decibeli, iar cea din exterior are 55 (la exterior nu e prea important cât e de zgomotos 😉 ); dacă aveți o cameră „văruită” alb atunci se va asorta foarte bine cu ea.
Contra: nimic.

Concluzie

Un astfel de aparat e foarte util în orice anotimp deoarece așa o să beneficiați de un aer foarte curat și pe placul dvs. Dispune de numeroase funcții printre care e cea de dezumidificare, iar pe timp de noapte programul Sleep o să vă ajute să dormiți mai bine pentru că adaptează aparatul automat așa încât dvs să dormiți cât mai bine.

Te-ar mai putea interesa