Argo Swan, aparat de aer condiționat de 8000 BTU

Aparatul de aer condiționat Argo Swan nu e unul foarte popular pentru că nu oricine alege o variantă portabilă. Acesta nu e însoțit de unitate exterioară, motiv pentru care instalare e mai ușoare. Pentru că e o variantă accesibilă, nu beneficiază de multe funcții de climatizare, însă are pe cele standard: ventilație, dezumidificare și răcire. Cu alte cuvinte poate elimina umiditatea din aer și să aveți temperatura dorită pe perioada verii. 

Are un design plăcut dar nu foarte elegant cum am văzut la modelele mai scumpe ale altor branduri și poate că nu vă deranjează. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatele clasice se montează pe perete, pe când cel de sus rămâne pe podea și cred că aveți locul ideal pentru el. Producătorul recomandă să nu-l folosiți pentru suprafețe foarte mari (cel mult 32 mp). După cum mai ziceam, capacitatea sa e irelevantă și de multe ori nu are legătură cu suprafața care o va răci.

Filtrul poate fi îndepărtat cu ușurință și spălat pentru a fi curat tot timpul. Kitul de instalare nu e inclus la toate aparatele, însă la acesta îl veți găsi în pachet. Nu costă foarte mult dar mulți dintre voi îl veți aprecia. Pe lângă acele funcții de climatizare, orice aparat AC are timer, modul sleep/night (mai silențios), memory (în caz că se ia curentul, se memorează setările anterioare). Această setare poartă denumire de Auto Restart și a devenit standard pe noile aparate.

Păreri pro și contra

Acestea aparate sunt echipate cu roți pentru a ușura mutarea lor, dar oricum pe timp de vară nu cred că-i veți schimba poziția deoarece trebuie să scoateți afară furtunul de condens s-au puneți un recipient. face față cu brio dacă discutăm de o singură cameră însă nu e cel mai silențios model de pe piață și e de înțeles în acest buget. Nu costă foarte mult ținând cont că veți obține ambientul dorit pe toată perioada verii și clasa de eficiență energetică e A.

Argo Swan poate fi folosit cu ușurință că doar e însoțit de telecomandă și panoul de control îl poate accesa oricine fiind poziționat în partea superioară.

Te-ar mai putea interesa