Argo Slimmy, AC mobil de 9000 BTU

Argo e cunoscut pentru aparatele sale de aer condiționat mobile/portabile, iar un model foarte apreciat e Argo Slimmy 9000 Btu. E perfect pentru a face o climă plăcută la o suprafață de 36 mp, iar montarea sa e una foarte simplă pe podea.

Modelul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care poate fi amplasat oriunde. În cazul în care îți dorești alternative atunci îți recomand OMAC-1690H de la Orion.


Specificații

E un aparat ușor de întreținut cu filtru lavabil (care poate fi spălat) și cu kit de instalare inclus.
Are un nivel de zgomot de 51 dB, fiind unul mediu și depinzând de treapta de viteză aleasă (are 3 trepte de viteză + auto). Nivelele de zgomot sunt 47, 49 sau 51 în funcție de treaptă.
Pentru evacuarea aerului acest model e dotat cu un tub flexibil de 1,5 m. Acest lucru trebuia să-l menționez deoarece unele persoane nu sunt în clar ce se întâmplă cu aerul din moment ce nu există unitate exterioară.
Un astfel de aparat poate fi utilizat în spații de acasă ori tip birou care au o suprafață de până în 36 mp.
Pentru colectarea condensului există un rezervor, iar mai apoi condensul e eliminat în mod automat.

Avantaje și dezavantaje

Apreciez la acest model că e unul ușor de folosit, mobil, că vine cu diverse moduri de funcționare (ventilație, dezumidificare și răcire). Are funcții speciale cum ar fi Auto Restart, Sleep Mode și Autodiagnoză. Aceste funcții sunt prezente pe toate modelele AC din 2017.

Singurul dezavantaj ar fi că nu are wi-fi, iar acest lucru înseamnă că nu poate fi controlat de la smartphone. Evident că acest lucru nu contează pentru mulți.

Concluzii

Dacă vrei un aparat AC ieftin atunci îți recomand Argo Slimmy. Principalul avantaj al acestuia e mobilitatea și faptul că nu trebuie instalat pe un perete.
Capacitatea de răcire e una mai mult decât decentă. După cum am zis, aceasta e de 9000 Btu și poate acoperi o suprafață de 36 metri pătrați.
Pe partea de garanție acest model are 2 ani garanție care pot fi extinși. Lucrul acesta nu demonstrează că aparatul e unul cu o fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa