Argo IRO, aparat de aer condiționat portabil

Argo IRO este doar unul dintre numeroasele modele portabile oferite de acest brand. Vorbim de o generație nouă cu un design mult mai modern și care o să vă placă. Acesta nu este singurul model, există și modelul Argo Orion care are o capacitate ceva mai mică și un design mult diferit. Decizia finală este a voastră pentru că vorbim de două aparate destul de similare și care pot fi folosite pentru suprafețe identice. Nici nu aș recomanda o variantă mult mai performantă că doar este de ajuns pentru o cameră.

Poate fi mutat aparatul dintr-o cameră în alta, dacă sunteți mulțumiți de temperatura oferită. Nici nu prea iasă în evidență datorită dimensiunilor reduse. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este însoțit de kit de instalarea și puteți apela la un prieten dacă nu vă pricepeți și nu la o firmă autorizată. Este necesară o firmă în cazul aparatelor clasice care au două unități și instalarea implică mai multe etape.

Panou de control este simplu de folosit și chiar dacă nu se vede în imagine, el este poziționat în partea superioară. Veți vedea că oferă funcție de temporizare, în cazul în care nu sunteți prin preajmă. O altă funcție utilă este cea de dezumidificare, adică reduce umiditatea din aer și condensul este colectat. Cam toate aparate vin cu un recipient modest, însă unele oferă posibilitatea conectării unui furtun. paratul de sus are un tub de evacuare inclus dacă vreți să se scurgă direct afară sau într-un anumit recipient (ideal pentru cei care stau la bloc și nu numai).

La un așa preț nu veți vedea tehnologie WiFi pentru a-l putea controla de la distanță, însă poate vom vedea pe următoarele modele.

Concluzie

E puțin mai zgomotos pentru că nu are unitate exterioară și o recomandare ar fi să-l puneți pe un hol și numai deschideți ușa pentru a răci camera. Argo IRO are inclusă și o telecomandă pentru un plus de comoditate, astfel că puteți seta temperatura de răcire dorită fără să vă deplasați.

Te-ar mai putea interesa