Argo Crono, AC mobil cu 10000 BTU

Dacă nu mai suporţi căldura şi vrei o variantă simplă de aer condiţionat atunci îţi recomand un aer condiţionat mobil Argo Crono de 10000 BTU. Vine la pachet şi cu tubul de evacuare (kit de instalare inclus), iar din această cauză o să fie foarte uşor de pus în funcţiune.
Precum AC-urile dedicate şi acesta are facilităţi moderne precum auto-restart, telecomandă şi alte funcţii (răcire, ventilaţie şi dezumidificare).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi are dezumidificator integrat capabil în a dezumidifica 1l pe oră.

Argo Crono

Păreri pro şi contra

Aparatul Argo Crono e unul mobil cu o greutate redusă şi cu nişte dimensiuni compacte de 35x36x71 Lxlxî cm. Tubul de evacuare are o lungime de 1,5 metri, lucru care presupune că ar trebui pus în apropierea unui geam.
Faţă de aparatele dedicate acesta are un nivel de zgomot de 65 decibeli.
Dacă vă interesează consumul energetic atunci trebuie ştiut că are 1 kW la răcire, motiv pentru care are clasa A de eficienţă energetică.
Aparatul are filtre care pot fi spălate şi detaşate.
Precum aparatele dedicate şi acesta vine cu auto-restart în cazul în care se întrerupe curentul. În cazul acestui aparat funcţia poartă numele de Memory.
E prietenos cu mediul înconjurător deoarece agentul frigorific e ecologic, adică R290.
Capacitatea de răcire de 10000 BTU e una perfectă pentru încăperi de maxim 30mp. În felul acesta e numai bun pentru un apartament ori sufrageria unei case.
Din păcate nu are wi-fi, dar poate fi contrilat de la telecomandă ori de la panoul de comandă cu display LED.

Per ansamblu acest model e unul de bază pentru cei care vor o soluţie rapidă şi portabilă de răcire pe timp de vară.
Aparatul e unul care se integrează în peisaj fiind oarecum invizibil deoarece zici că e un dulăpior.
Dacă vreţi să faceţi diverse setări nu trebuie să mergeţi lângă el deoarece are telecomandă. Nu e menţionat nimic despre ceva similar iFeel… mai mult ca sigur că nu are aşa ceva.

Te-ar mai putea interesa