Arctic WTT85P, mașina de spălat rufe semiautomată

Unul dintre cele mai ieftine modele de mașini de spălat e acest Arctic WTT85P și asta datoriă faptului că e un model semiautomat cu o capacitate de încărcare de 6 kilograme.
Datorită crizei financiare a crescut vânzarea de mașini de spălat automate. Astfel, în circa 2-3 ani acestea au atins o cotă de piață de 15% a pieței electrocasnicelor. Aceste mașini sunt foarte populare deoarece au un preț de achiziție de vreo 100 euro, ceea ce e foarte puțin.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care suportă până la 6 kilograme de haine și poate stoarce vreo 4 kilograme. Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate vă recomand imaginea de alături în care e reprezentat acest aparat.

Aparatul
Aparatul

Are o greutate de 22 kilgrame, iar încărcarea sa se realizează vertical. Printre specificațiile care nu trebuie uitate se numără puterea de spălare de 380W și cea de centrifugare de 180W.
Datorită lipsei caracteristicii Fuzzy Logic aș recomanda să umpleți cuva înainte de a începe procesul de spălare pentru a nu risipi resursele (timp, apă și curent).
Poate că unii ar zice că datorită crizei am ajuns iar la mașina de spălat a bunicii, însă acest aparat nu e unul manual, ci unul semi automat. Să nu vă faceți prea mari griji deoarece unele haine pot fi spălate doar manual… pe motiv că sunt foarte delicate.

Lucrurile pozitive la acest model sunt prețul foarte mic, cuva destul de mare și puterea bună de spălare. Lucruri care puteau sta mai bine sunt lipsa de programe precum la modele automate, lipsa Fuzzy Logic etc.

În rest, dacă acasă ai un spațiu redus și un buget și mai redus atunci eu ți-aș recomanda acest model. Nu vine cu super funcții, dar cu ajutorul ei o să poți spăla haine la fel de bine precum ai spăla cu una automată… poate chiar mai bine.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Arctic WTT85P, mașina de spălat rufe semiautomată”

  1. Din cate am observat acest model de la Arctic e unul relativ nou aparut pe piata prin noiembrie 2013. Chiar ma interesa un model precum acesta datorita pretului insa nu stiu cat de bune sunt.

Comentariile sunt închise.