Arctic V145, vitrina frigo 130 litri

În cazul în care ești un agent economic (mai exact ai o alimentară ori ceva de genul) atunci ar fi bine o să o vitrină frigorifică pentru a avea marfa perisabilă expusă la vedere și păstrată la rece. Un astfel de vitrină e Arctic V145, iar lucrurile cu care se remarcă sunt prețul mic, disponibilitatea iluminării și compartimentarea bine realizată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat marca Arctic. Despre brand trebuie spus că nu mai e demult unul românesc pentru că a fost cumpărat de o firmă turcească care deține și Beko. Electrocasnicele Arctic sunt la fel de calitative precum Beko care sunt destinate doar României, pe când Beko e vândut în toată Europa.
Din imaginea alăturată vă puteți face o impresie despre cum arată acest aparat.

Vitrina
Vitrina

Specificațiile tehnice ale acestui model sunt foarte bune pentru că are un volum net de 130 litri și un consum energetic destul de mic de 1,7 kWh. Dacă nu sunteți în sigur ce fel de aparat e atunci ar trebui să știți că e mai mult un frigider decât un congelator. Deci, e un frigider cu o ușă de sticlă.
Datorită dimensiunilor nu prea mari acest model nici nu o să ocupe prea mult loc în magazin, iar pe el ar putea fi puse niște rafturi ori ceva de genul.

Lucrurile care o să le apreciezi sunt faptul că nu are un zgomot prea mare, e eficient în răcire, are o capacitate mai mult decât decentă, iar dezghețarea e una automată. Un lucru ce era să uit de el e garanția, acest aparat având o garanție standard de 3 ani care poate fi mărită la 2.
Nu era rău dacă avea No Frost, dar e bine și așa.

Concluzia mea legată de acest aparat e că e perfect pentru un mic magazin, iar dacă vreți să-l luați acasă atunci eu nu vă opresc însă nu văd de ce vreți să faceți acest lucru.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Arctic V145, vitrina frigo 130 litri”

  1. Am si eu doua si sunt foarte bune. Singurul lucru care pot sa le reprosez e ca nu le-au facut ceva mai mari. In rest numai de bine.

Comentariile sunt închise.