Arctic V 245, vitrină frigo 240 litri

Celora care au un mic magazin ABC ori ceva de genul le recomand vitrina frigorifică Arctic V 245. Această vitrină frigorifică e una cu un volum total de 240 litri, iar cel net fiind de 230. Datorită capacității foarte mari puteți pune la păstrare foarte multe alimente.

Dacă e să ne luăm după costul de achiziție atunci vedem că nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Garanția aparatului e una de 2 ani, iar în cazul în care doriți mai mult atunci puteți să o extindeți la mai mult pe bani puțini.
Alături am pus o poză pentru a-ți face o părere despre cum arată, iar din aceasta poți vedea că e dotat cu un ventilator în partea superioară.

Vitrina frigo
Vitrina frigo

Specificațiile care cred că te-ar interesa sunt clasa A de eficiență energetică (datorată unui consum energetic de 2kWh la 24 de ore), faptul că are un volum net de 230 litri și că frigiderul e unul care se dezgheață automat. Aparatul acesta e unul care are 5 rafturi ajustabile care sunt făcute din sârmă, deci foarte rezistente.
Montarea acestui aparat nu e prea complicată deoarece greutatea e una mică de 50 de kilograme (tot vor trebui două persoane pentru a muta aparatul).

Un astfel de aparat e mai deosebit față de un frigider normal deoarece are în loc de o ușă o vitrină. Prin aceasta se pot vedea diferite alimente ori produse fără a fi nevoie să deschideți de fiecare dată ușa. Datorită acestui fapt astfel de modele sunt recomandabile în general pentru magazine.
Despre durata de viață a aparatului să nu mă întrebați prea mult deoarece știm cu toții că acestea sunt deschise de zeci de ori în magazine. Pot să spun doar că are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la maxim 4… la nevoie. (Opinia mea e că nu e nevoie să o măriți deoarece e foarte bună și așa.)

Deci, dacă vrei un aparat rezistent și cu o garanție îndelungată atunci modelul acesta ar fi o recomandare din partea mea. Fiabilitatea e dată de materialele din care e făcută, dar și de faptul că rafturile sunt din sârmă.

Te-ar mai putea interesa