Arctic UAM5612DTTL, aragaz cu rotisor

Acest aragaz Arctic UAM5612DTTL e ceva mai scump decât altele deoarece are aprindere electrică, sertar inferior și rotisor. Deci e ceva mai dotat decât multe alte aragazuri însă cam acestea pot fi dotările. Dacă vreți mai multe funcții trebuie să optați pentru un aragaz electric, însă eu aș alege unul mixt deoarece e bine ca plita să fie tot pe gaz (datorită randamentului). Îmi place cum arată și designul nu diferă cu mult față de cel al predecesoarelor. Alături de acesta vă recomand o hotă telescopică sau una clasică, depinde cât de mult veți găti. Dacă aveți un buget mia mare vă recomand un aragaz mixt, adică cu cuptor electric.

Prețul său pare destul de mare, dar pentru cei care nu au nevoie de rotisor există alternative. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Pe partea de alimentare, observ că are doar un tip de alimentare – pe gaz. Adică atât plita cât și cuptorul sunt pe gaz, dar există și aragazuri cu 2 tipuri de alimentare. Ca și dotări are: grill, rotisor, aprindere electrică (la ambele), siguranță, timer, iluminare cuptor. Plita vine chiar și cu capac dar e metalic și nu din sticlă cum e la unele.

Accesoriile incluse sunt tava pentru cuptor și grătarul pentru cuptor. Sertarul inferior pentru vase pare destul de util cât timp nu aveți loc să puteți ustensilele pentru cuptor. Dimensiunile aragazului sunt bune, adică nu ocupă mult spațiu dar există modele și mai mari (cu lățime de 60 cm, în loc de 50 cm). La acele volumul cuptorului e mai generos și poate fi de folos pentru cei care gătesc mult.

Plusuri: are dotări bune și utile, arată bine, e fiabil, nu ocupă mult spațiu, puteți depozita vase/ustensile în acel sertar.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Arctic UAM5612DTTL a apărut recent și cred că ar putea fi următoarea voastră alegere dacă nu aveți un brand favorit. Incorporabilele sunt ceva mai scumpe dar oferă și mai multe funcții și dotări. Poate că nu aveți o bucătărie mare, dar cu siguranță vă doriți ceva mai bun pentru o bucătărie modernă. Aveți din ce alege și alegerea voastră poate să țină și de bugetul alocat.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu