Arctic UAM5512SL, aragaz cu aprindere electrică

Arctic UAM5512SL e un aragaz compact motiv pentru plita e mai mică și cuptorul nu e așa de spațios. Designul acesta e prezent și pe alte modele similare și e plăcut. Se poate observa ușor că e pe alb, iar ușa cuptorului e neagră. În partea de jos are un compartiment special pentru ustensile sau vase mici. Puteți depozita ce doriți însă eu vă recomand să puneți ustensilele care le puteți folosi la cuptor. Comparativ cu incorporabile, acesta are mai puține funcții la cuptor iar spațiul ocupat e mai mare. Bineînțeles, pentru acesta nu e nevoie de un cuptor incorporabil special.

Pe partea de preț, pot spune că e un aparat accesibil dar nu foarte accesibil. Veți observa că are dotări ceva mai bune decât alte aragazuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Nu e vorba de un aragaz prea sofisticat ci mai degrabă de unul cu alimentare doar pe gaz. E dotat cu siguranță ca alimentarea să fie întreruptă în caz că se stinge flacăra. E o dotare standard pentru noile aparate și nu ar trebuie să lipească de la nici un aparat. Plita sa e destul de reușită însă nu e la fel de lată ca și una incorporabilă. Deci nu veți putea pune multe vase pe ea dar poate că nici nu folosiți toate arzătoarele în același timp.

Și o hotă pe alb ar fi perfectă pentru acesta, dar recomand doar cele cu filtre din aluminiu deoarece nu trebuie înlocuite ci doar curățate din când în când. Cuptorul vine cu iluminare (doar când funcționează), siguranță, sertar inferior etc.

Plusuri: sertarul inferior mi se pare destul de util, arată bine, e fiabil, iluminare cuptor și altele.
Minusuri: nu prea are.

Arctic UAM5512SL e bun pentru cei care gătesc și vor o schimbare în bucătăria lor. Dacă nu vă place acesta și aveți un buget mai mare, vă recomand unul mixt adică cu cuptor electric și plită pe gaz. Cuptoarele electrice sunt mai bune deoarece căldura e uniform distribuită și nu e nevoie de acel randament ridicat oferit de alimentarea cu gaz. Bineînțeles, acelea sunt mai scumpe și nu cred că oricine și le permite.

Lasă un comentariu