Arctic UAM5512DTTL, aragaz cu aprindere electrică

Aragazul Arctic UAM5512DTTL e unul care tinde a premium deoarece are incorporate funcții precum grill și rotisor. Cele 4 arzătoare sunt alimentate de la rețeaua de gaz, iar aprinderea e una de tip electrică. Din păcate, pentru a activa aprinderea trebuie apăsat pe un buton suplimentar.
Electrocasnicul acesta se adresează celora care vor un aparat simplu pentru gătirea diferitelor tipuri de mâncăruri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte bun. De exemplu grătarul poate fi utilizat pentru prepararea diferitelor legume atunci când afară nu e vreme prea frumoasă.
Legat de aspect se poate vedea că arată foarte bine, dar că și care un aspect oarecum foarte simplu.

Aragazul
Aragazul

Aparatul e unul pe gaz, putând fi utilizat pe butelie ori conectat la rețeaua de gaz. E un model foarte rezistent, iar capacul său e unul făcut din metal.
Având o lățime de 50 centimetri înseamnă că încape în locații foarte înguste. Iar, dacă o să cumpărați o hotă ceva mai mică atunci aceasta o să încapă foarte bine deasupra aparatului.

Plusurile acestui model ar fi costul de achiziție foarte mic, aspectul clasic și că este foarte ușor de utilizat, chiar dacă aprinderea nu e integrată în butoanele arzătoarelor. Vine și cu numeroase accesorii cum ar fi grătarul, tava și sertarul pentru vase (sertar poziționat inferior)
Singurul minus e aprinderea despre care ziceam mai sus. La toate modelele Arctic o să vezi aprindere de acest timp, la fel fiind valabil și pentru modelele care au prețuri similare, adică de sub 1000 lei.

Deci, dacă te interesează un aparat care să fie relativ simplu de folosit și care să aibă un preț bun atunci ar trebui să alegi un aragaz de la Arctic. Brandul e unul foarte vechi și chiar dacă acum e unul aparținând unei firme turcești, produsele sunt unele foarte calitative. Acea firmă turcească mai are în portofoliu și alte branduri cum ar fi Beko și Grundig.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Arctic UAM5512DTTL, aragaz cu aprindere electrică”

  1. Mi-am cump.un aragaz arctic iar pe gratarul de la plita sunt niste aparatori de plastic in drepul ochiurilor,as dori sa stiu daca se indeparteaza sau se pastreaza in timpul functionarii.va multumesc

Lasă un comentariu