Arctic UAM5512DLT, aragaz cu grill

Aragazul Arctic UAM5512DLT e unul pe gaz, iar printre lucrurile care te-ar face să îl cumperi se numără prețul de achiziție incredibil de mic, dotarea cu aprindere electrică și funcția de grill. Având o lungime de 50 centimetri nici nu o să fie prea greu de poziționat într-o locație mai înghesuită.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un electrocasnic foarte bun de la un brand oarecum reprezentativ pentru România.
Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand poza de alături în care vedeți că este un model cu aspect clasic Arctic.

Aragazul
Aragazul

Detaliile tehnice ale modelului de față sunt bune și ne lasă impresia că e vorba despre un aparat simplu și ușor de utilizat în același timp.
Aprinderea electrică e o facilitate pe care aparatul de față o are, iar pentru a beneficia de ea trebuie conectat aparatul la curent și apăsat butonul de aprindere.
La interior are iluminare, lucru care o să te ajute să vezi ceea ce gătești atunci când condițiile de iluminare sunt slabe.

Lucrurile care le vei aprecia la acest model sunt aspectul, costul de achiziție mic și reportul dintre preț și calitate. Rezistența aparatului e una foarte bună, mai ales că are și un capac metalic. (Alte modele au capac din sticlă care ajută la un aspect mai plăcut, dar dacă îl închizi și vrei să pui ceva pe el atunci nu e la fel de rezistent precum unul din metal.)
Din păcate are și lucruri care nu sunt chiar așa de bune, mai exact că aprinderea nu e una integrată așa încât să nu mai trebuiască să apeși pe butonul dedicat.

Concluzia legată de acest produs electro ar fi că își merită banii și opinia mea ar fi că nici nu ai nevoie de mai mult.
Alte modele vin cu rotisor sau alte dotări, însă eu cred că nu ai nevoie de așa ceva. Lucrurile neesențiale care-i lipsesc fac din acest aparat unul foarte foarte accesibil, dar și ușor de utilizat… după cum am precizat mai sus.

Lasă un comentariu