Arctic UAG5510DTTLX, aragaz cu rotisor și grill

Un aragaz cu dotări foarte bune și design elegant e acest Arctic UAG5510DTTLX. Bineînțeles, în acest buget nu poate avea pretenții să fie mixt, adică acel cuptor nu poate să fie electric, dar un aragaz mixt nu e chiar atât de scump (depinde ce dotări vă doriți). Prețul e destul de justificat pentru ce vi se oferă și dacă vă veți folosi de rotisor și grill, chiar nu văd de ce nu ați opta pentru acesta. Tot mai multe modele au capac din sticlă, poate pentru că arată mai bine și se vede ce e în spatele său.

Capacul poate fi și demontat ca la oricare alt model dacă îl considerați inutil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model cu alimentare pe gaz, dar pentru aprinderea electrică, aragazul dispune și de un cablu care trebuie conectat la o priză. Acest cablu nu e foarte lung e și bine ca priza să fie în apropiere. Dacă nu, puteți aprinde aragazul cu bricheta ca și la un aragaz clasic.

Panoul de control e unul mecanic dar dispune de timer, butoane pentru aprinderea electrică a plitei și a cuptorului. E bine că sunt două butoane diferite pentru fiecare parte a aragazului, alte modele au doar unul singur (nici așa nu e rău dacă funcționează bine).

Păreri pro și contra

Cuptorul e iluminat în timpul funcționării și puteți vedea mai bine procesul de gătire, poate că mâncarea va fi gata mai devreme. Sunt destul de multe hote care se pot asorta cu acest aragaz și nu trebuiesc să fie de la același brad.  Din poza de sus se vede cum arată interiorul cuptorului dar și sertarul inferior în care puteți pune ce doriți. În mod normal acel compartiment e pentru vase dar voi puteți pune și ustensile de gătit sau tăvi.

Arctic UAG5510DTTLX este o opțiune de luat în calcul dar mai sunt și alte modele oferite de acest brand care poate v-ar plăcea. Mie îmi plac cele cu alimentare mixtă, adică cuptorul e electric și aveți nevoie de ceva mai mulți bani.

Te-ar mai putea interesa