Arctic SMN4S

Dacă te interesează un aragaz foarte ieftin atunci un aragaz Arctic SMN4S ar fi soluţia deoarece vine cu un preţ foarte competitiv spre deosebire de AM 6612DTTL, însă (un mare însă) îi lipsesc dotări cum ar fi aprinderea electrică şi în dubă grill-ul şi rotisorul. Cu accesoriile din dubă probabil că nu faci mare lucru, dar aprinderea electrică e una foarte utilă mie şi aş da şi 300 lei în plus pentru aşa ceva. Cei de la Artic s-au gândit să facă un electrocasnic fără acel tip de aprindere în pentru a-l face cât mai lesne.

Vine la preţ bun Vezi prețul special de azi » inferior modelelor premium (AG 6612DTTLX e unul foarte apreciat) şi chiar dacă nu costă mult, are o fiabilitate extremă deoarece garanţia standard e de 3 ani şi e extensibilă la 5 ani. Garanţiile despre care scriam anterior diferă de la un magazin la altul şi de aceea s-ar putea ca la alte magazine să aibă o garanţie de doar 24 luni.

Poze

Nu prea sunt imagini cu aparatul care face obiectul recenzei de faţă şi da aceea am pus o poză oficială de la producător.

Deschis
Cum arată

Specificaţii tehnice

Arctic SMN4S arată bine şi e uşor de folosit fiind un aragaz pe gaz de tip clasic fără multă tehnologie de ultimă generaţie care să ne încurce viaţa sau să ne-o facă mai uşoară. Are patru ochiuri (4 arzătoare), iar cuptorul e dotat cu siguranţă şi dacă vă preocupă dacă vine cu accesorii atunci o să vă încânte prezenţa unei tăvi şi a unui grătar, despre care pot spune că se găsesc în orice aragaz.

Păreri pro şi contra

Pro: e unul dintre cele mai ieftine aparate de acest tip; vine la pachet cu un cadou pentru gospodine (o tigaie Tefal), însă s-ar putea ca promoţia să fie limitată; capacul e unul foarte rezistent fiind din material metalic şi despre fiabilitate se poate spune că e bună datorită garanţiei mari oferită de producător.
Contra: cum ziceam la început, ar fi fost interesant dacă avea aprindere electrică, dar la aceşti bani nu e posibil aşa ceva. (O astfel de aprindere e pe gustul meu şi probabil că dacă sunteţi o persoană fumătoare atunci o să aveţi la îndemână o brichetă sau ceva de genul pentru a aprinde arzătoarele.)

Concluzie

Dacă vrei ceva ieftin, cel mai ieftin dintre aragazuri, atunci modelul Arctic SMN4S ar fi soluţia ideală venind cu un excelent raport dintre calitate şi preţ. SIncer, nu am ce să-i reproşez pentru acest cost mic de achiziţie şi în momentul de faţă niciun brand nu vine cu ceva alternativă care să aibă un preţ inferior.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Arctic SMN4S”

Comentariile sunt închise.