Arctic OS300, vitrină frigorifică de 267 litri

Vitrina frigorifică Arctic OS300 e perfectă pentru cei care nu vor o ladă frigorifică deoarece nu pot vedea conținutul, iar la o vitrină frigo puteți lua mai ușor ceva din ea. Un congelator sau o ladă frigorifică sunt ceva mai performante. Jos am pus o poză cu aceasta pentru a vă face o idee, iar alternativa perfectă e o ladă, dacă nu vă interesează partea transparentă. Plus, că izolarea termică e mai bună la acele lăzi frigorifice. Alegerea a e a vostră și e bine să alegeți un aparat de la un brand cunoscut. Poate ocupa mult spațiu dar e bine să-l puneți într-o cameră unde nu e prea multă lumină.

Prețul său mi se pare corect dar pentru mulți s-ar putea să fie prea mare, de aceea există ratele fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vitrina
Vitrina

E un aparat generos ca și dimensiuni și capacitate. E vorba de un volum de 312 litri care e cel brut, iar cel net e de 267 litri. Acuma depinde care vreți să-l luați în considerare, dar cel net e și cel real. Panoul de control are un afișaj LED și butonul de control rotativ. Pe an consumul energetic e de circa 220 kWh și cam așa e în orice condiții deoarece îl veți ține mai tot timpul în priză. E bine să vă gândiți bine înainte să o luați deoarece nu are sens să luați un model prea mic ori prea mare, adică să nu vă folosiți de tot acel volum ori să nu vă fie de ajuns.

Pe partea de design are: culoare albă, termostat reglabil și are două capace glisabile transparente (ca la oricare altă vitrină). Are un coș din sârmă și nu compartimente sau rafturi ca la unele aparte frigorifice.

Plusuri: are un volum generos pentru cât costă, ușor de folosit, fiabilă și consum redus.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic OS300 poate fi folosită atât acasă cât și la un magazin. Acum depinde de necesități, dar e bine să alegeți un aparat cât de nou și nu unul second hand, deoarece aparatele mai vechi consum mult și nu sunt la fel de fiabile. Un alt aspect ar fi și brandul, .

Te-ar mai putea interesa