Arctic OM205+, ladă frigorifică cu funcție VarioStore

Lada frigorifică Arctic OM205+ e una dintre cele mai bune variante oferite de acest producător și oferă o funcție destul de specială care nu o are orice ladă – VarioStore. Cu această funcție puteți folosi lada ca și un frigider, adică performanțele și consumul scad semnificativ. Bineînțeles, aceasta nu e singura ladă frigorifică de la acest brand cu această opțiuni, dar nu văd de ce nu ați alege chiar acest model. Nu mi se pare nici prea mare, dar nici prea mică, dar e loc de mai bine pe partea de dotări.

Nu poate fi încuiată dar și așa poate că nu are cine să umble la ea în camera în care decideți să o puneți.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu prea sunt multe spus despre un astfel de aparat frigorific. Ideea e că veți avea un volum net mai generos decât la un congelator în același buget. Cred că o capacitate de 205 litri e de ajuns pentru acest buget, dar sunt și variante de două ori mai mari oferite de acest brand. Mă refer la cel de 451 litri care nu costă mult mai mult și e cel mai vândut model.

E bine să aveți mai mult volum pentru că nu veți ști niciodată când veți avea nevoie de el (în special pe perioada sezonului rece). Oricum, chiar și capacitatea de congelare e importantă, iar la acest model e de circa 9.5 kg la 24 de ore.

Păreri pro și contra

Designul e destul de simplu și prezintă același panou de control ca la restul modelelor. La interior are suficient spațiu și chiar un coș în care puteți pune alimente care doriți să le consumați în perioada următoare. Poate fi folosit ca și un frigider dacă nu doriți să congelați alimentele pentru sezonul rece.

Arctic OM205+ e un aparat destul de mare și care nu poate fi pus oriunde, de aceea există și congelatoarele. E bine că vi se oferă alternative, dar sunt și lăzi frigorifice de dimensiuni reduse de la același brand sau de la concurență (depinde ce vă place sau ce vă convine în bugetul alocat).

Te-ar mai putea interesa