Arctic O37+, ladă cu iluminare interioară

Lada frigorifică Arctic O37+ e una destinată acelora care au mulți porci ori un mic magazin. Astfel, alimentele vor sta păstrate la rece și nu se vor altera. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim o excelentă ladă care n consumă mult curent și dispune de iluminare interioară. Pentru cei mai paranoia trebuie menționat că lada dispune și de yală, iar astfel alimentele sunt în siguranță. 😀

Poze

Se poate vedea că aspectul e unul clasic, însă dotările nu sunt deoarece aparatul e unul foarte la zi cu acestea (dotările). E destul de mare, iar volumul net de 350 litri cred să fie suficient deoarece e mai mare sau egal cu cel al unui frigider. Nu știu dacă se vede din a doua poză, dar mânerul e unul integrat, iar asta ne demonstrează că are o construcție destul de rigidă.

Deschisă
Deschisă
Exteriorul
Exteriorul

Specificaţii tehnice

Lada Arctic O37+ e una care chiar dacă are un volum peste medie nu consumă deloc mult curent. Astfel, clasa de eficiență energetică e A+ în condițiile în care are un volum de 350 litri.
Compartimentarea interioară e bine realizată (nu e chiar o compartimentare) deoarece are trei coșuri de sârmă. Are și un compartiment de congelator care are o capacitate foarte bună de congelare de 22 kilograme la 24 de ore.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun, și pe parcurs o să vă recuperați banii prin facturi la curent mai mici; fiabilitatea e una bună deoarece e un aparat rigid care nu se va strica prea repede; autonomia fără curent e absolut impresionantă deoarece e undeva la maxim 3 zile, deci alimentele nu se vor strica dacă energia electrică se va întrerupe timp de 3 zile.
Contra: nimic.

Concluzie

Vremurile ne forțează să ne facem provizii din timp, iar acest aparat electrocasnic nu e doar ieftin, ci și capabil. E foarte ușor de folosit de tineri sau bătrâni, iar garanția de 2 maxim 4 ani e una foarte bună și ne ajută să avem o siguranță în utilizare ridicată. Despre brand nu trebuie să vă faceți griji deoarece e unul foarte apreciat și cunoscut, aparatele frigorifice de la Arctic fiind legendare, la propriu.

Te-ar mai putea interesa