Arctic O30P+, ladă frigorifică pe alb texturat

Lada frigorifică Arctic O30P+ e una dintre puținele modele care prezintă un finisaj diferit – alb texturat. Nu cred că veți opta pentru aceasta doar pentru că prezintă această caracteristică. Pot spune că acest model arată cam ca și variantele anterioare, dar e bine să optați pentru modele cât mai recente. Noile lăzi frigorifice oferă o izolație mai densă pentru ca temperatura interioară să fie una constantă, iar consumul de energie va fi mai mic. Acesta nu e genul de aparat care va fi pus în bucătărie, ci mai degrabă într-o cameră mai spațioasă sau unde nu veți intra prea des.

Nu toate lăzile vine cu yală (încuietoare), dar nu cred că vreți să blocați accesul cuiva la ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt destul de multe lăzi de dimensiuni generoase, doar că aceasta e una recent lansată. Acel volum de 298 litri nu e împărțit pe compartimente cum se întâmplă în cazul altor aparate din segment. Acest model are o clasă de eficiență energetică A++ care e foarte bună, care e pentru un consum anual e de circa 272 kWh.

Capacitatea de congelare a acestui model e suficient de mare și poate fi depășită a capacitate maximă dacă alimentele au fost deja congelate. În caz contrar, nu vă recomand să depășiți cele 15 kg care au fost menționate de producător.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt destul de mari în acest caz – autonomie fără curent de 36 ore și capacitate de congelare de 15 kg la 24 ore. Lăzile frigorifice nu sunt singura opțiune de luat în considerare, mai sunt și congelatoarele care ocupă destul de puțin spațiu. Dacă aveți multe alimente care trebuiesc congelate, atunci eu vă recomand o ladă frigorifică pentru că oferă mai mult volum în același preț, congelarea e mai rapidă și veți găsi alimentele mult mai ușor. Mai există și un minus la congelatoare, nu au iluminare interioară.

Arctic O30P+ are un panou de control mecanic clasic și nu prea diferă de la un brand la altul. Nu cred că veți găsi vreo ladă cu un sistem de răcire mai avansat (No Frost), pentru că prețul acelui model ar fi mult mai mare, iar producătorii nu-și doresc asta.

Te-ar mai putea interesa