Arctic O29+, lada frigorifică

Lăzile frigorifice sunt foarte folositoare magazinelor, dar și gospodăriilor, mai ales acum că afară e tot mai cald. Un model interesant e Arctic O29+ și nici nu costă prea mult deoarece vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pentru acești bani primești un aparat care are o clasă de eficiență energetică excepțională, adică A+, iar volumul său e mare de 284 litri.

Poze

Din poza de alături se poate vedea că Arctic O29 e de culoare albă și că e destul de mare și din această cauză se poate depozita ori ține la rece multă carne, înghețată ori alte alimente. Aspectul e unul de 5 stele și despre fiabilitatea aparatului nu am decât laude deoarece are o garanție de 3 ani care poate fi mărită la 5 ani pe puțini bani.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Aparatul Arctic O29+ nu are no frost și acest lucru înseamnă că dezghețarea trebuie făcută automat, dar nu e un proces prea complicat și trebuie repetat de câteva ori pe an. Volumul net e undeva la 284 litri și din această cauză puteți depozita multe alimente în aparat. Foarte bine e că are lampă și o ială așa încât să o puteți închide dacă țineți ceva valoros în ea.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă prea mult; volumul său e unul destul de mare; autonomia e de undeva la la 60 de ore și asta înseamnă că mâncarea ține destul de mult fără ca să se altereze atunci când se întrerupe curentul; vine cu accesorii cum ar fi tavă și coșuri din sârmă; capacitatea de congelare e destul de mare de 17 kilograme la 24 de ore.
Contra: era interesant dacă venea cu no frost, dar asta însemna un cost suplimentar și nu știu cât de utilă e această caracteristică mai ales că nu e vorba despre o combină frigorifică sau un frigider, ci de o ladă.

Concluzie

Un aparat excepțional de la un brand parțial românesc e acesta prezentat în acest articol și vine cu tot ce ți-ai putea dori de la o combină frigorifică, adică autonomie mare, iluminare, eficiență și consum mic de curent. Foarte interesant e faptul că acest produs e la promoție și în momentul de față cei de la Arctic oferă o perioadă de 30 de zile de retur.

Te-ar mai putea interesa