Arctic O23+, lada frigorifică

Recomand lada frigorifică Arctic O23+ de 230 l, clasa A+ pe alb deoarece electrocasnicele celor de la Arctic întotdeauna au inspirat încredere și au ținut mult dovedind că ei chiar fac aparate de îndelungă folosință. Evident că sunt și alte variante dacă te interesează o ladă frigo, dar aparatele frigorifice Arctic ar fi alegerea mea.

Astfel de aparate sunt utilizate în special de cei care au magazine ori au multe produse perisabile (din cauza căldurii) acasă, iar în cazul în care nu aveți curent, modelul O23+ poate funcționa undeva până la 67 de ore fără curent. Astfel dacă aveți un magazin într-un cartier rău famat și se întrerupe des curent atunci această „sculă” vă va proteja alimentele de la alterare. Din motive de comoditate unele magazine nu-și achiziționează așa ceva, dar dacă analizăm prețul atunci realizăm că nu costă mult și te scutește de multe necazuri.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și o garanție de 3 ani extensibilă la 5 contra cost. Pentru încă 2 ani nu trebuie să dați mai mult de 139 lei și eu cred că i-aș face extensia deoarece niciodată nu știi ce se poate întâmpla la cât se ia curentul la noi în țară.

Poze

Cum arată aparatul

Specificaţii tehnice

Arctic O23+, 230 l, A+, Alb este codul cu care găsești aparatul de față în magazinele online ori normale din România. Are dotări ca termostat reglabil și dimensiuni mici așa încât să încapă în magazinul dumneavoastră fără mari probleme (dimensiunile sunt de 86 pe 110,1 pe 72,5 în centimetri).

Păreri pro şi contra

Pro: designul lui Arctic O23+ e unul plăcut, volumul e mare fiind de 230 litri și consumă puțin curent (237 kwh pe an) fiind încadrat în clasa A+. De asemenea vine și cu accesorii, dacă le pot numi așa, fiind vorba despre două coșuri de alimentare. Cel mai impresionant lucru e faptl că are o autonomie de funcționare fără curent de 67 ore, adică aproape 3 zile, chiar dacă are doar un compresor.
Contra: sistemul de dezghețare e unul manual, dar capacitatea de congelare de 12 kilograme la 24 ore e una care e foarte bună.

Concluzie

Arctic O23+ nu trebui să lipsească din niciun magazin alimentar sau din gospodăriile cu multe animale deoarece te va ajuta să ții la rece. Are chiar și yală dacă vreți să depozitați alimente sau bunuri la care doar dumneavoastră să aveți acces. (Yala ar putea fi folosită cu succes pentru a proteja copii de la a umbla la aparat fără acordul dumneavoastră.)

Te-ar mai putea interesa