Arctic O145++, ladă frigorifică cu autonomie de 52 ore

Lada frigorifică Arctic O145++ e una dintre cele mai avansate modele de la acest brand chiar dacă arată ca una clasică. Mai precis, aceasta oferă o clasă de eficiență energetică foarte bună – A++, deoarece are o izolație densă și sunt folosite materiale de calitate. După cum am menționat mai sus poate funcționa fără energie 52 de ore dacă nu deschideți capacul. Arată destul de bine, adică are un design simplu și elegant iar mânerul are o formă plăcută. Acest brand oferă doar soluții competitive, iar banii îi veți recupera cu facturi mai mici la curent.

Poate veți prinde o promoție avantajoasă și chiar nu merită să o ratați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul acestui aparat e de 148 litri care e suficient pentru nu veți pierde volum cu sertare cum e în cazul congelatoarelor. Pe an acest aparat consumă numai 154 kWh, deci puteți calcula cam cât ar consuma pe zi, adică foarte puțin. E și normal să fie atât de mic că doar are o clasă A++, nu orice model se poate lăuda cu o astfel de clasă energetică.

Dezghețarea e manuală că nu are sistem de răcire No Frost, dar și așa sunt foarte puține lăzi care îl au. Performanțele sale sunt date de capacitate de congelare care diferă de la un model la altul. Totuși, dacă optați pentru un model cu consum redus, nu va fi prea performant însă poate fi de ajuns pentru mulți dintre voi – 7 kg la 24 de ore. Poate că nu puneți doar alimente proaspete, ci și alimente care au fost deja congelate.

Păreri pro și contra

Poate fi mutat ușor dar și instalat cam oriunde datorită dimensiunilor reduse. E vorba de un model fiabil oferit de un brand cunoscut cu experiență în domeniu. Devine foarte utilă această ladă dacă actualul congelator de la frigider e plin sau nu e foarte performant.

Arctic O145++ e o alegere destul de bună deoarece nu sunt multe lăzi atât de eficiente din punct de vedere energetic. De cele mai multe ori nu contează doar volumul, ci și câtă energie consumă.

Te-ar mai putea interesa