Arctic O10+, ladă frigorifică cu izolație densă

Lada frigorifică Arctic O10+ e cea mai mică variantă oferită de acest brand, iar raportul volum/preț e foarte bun în cazul variantelor cu volum mai mare. Aceasta poate fi pusă oriunde datorită dimensiunilor foarte compacte. Nu pot spune că designul impresionează dar nu cred că are mare relevanță când timp nu o veți pune în bucătărie. Sub blat se poate pune un mini frigider sau un congelator, dar în nici un caz o ladă frigorifică.

Sunt destul de multe modele oferite de acest brand iar O47+ e cel mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model are un volum de circa 104 litri care nu e divizat pe compartimente cum se întâmplă în cazul congelatoarelor. Pe an un astfel de model poate consuma în jur de 173 kWh, iar un sistem de răcire mai avansat nu cred că ar fi redus cu mult consumul. Nu e nici foarte înaltă, astfel că puteți ajunge cu ușurință la toate alimentele.

Capacitatea de congelare e de 4.75 kg la 24 de ore, deci e destul de bună pentru un astfel de model, iar performanțele sunt cam direct proporționale cu volumul. Adică pot fi lăzi frigorifice care pot avea capacitate de congelare de 2-3 ori mai mare, dar și volumul e pe măsură. Oricum, nu e nevoie de mai mult pentru că veți cumpăra poate chiar și alimente deja congelate. Nu poate să aibă multe coșuri superioare ținând cont că e atât de compactă, dar are unul pentru cei care vor să pune o înghețată sau o pungă de legume care o veți consuma în perioada imediat următoare.

Păreri pro și contra

Un model atât de compact nu poate să aibă tehnologii foarte avansate și care să reducă din consum ori să ușureze utilizarea sa. Prețul e destul de atractiv pentru ce oferă și nu sunt mulți producători care oferă ceva în plus în același buget.

Arctic O10+ e un aparat electrocasnic care poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor reduse. Dacă aveți deja un frigider sau combină cu congelator generos, atunci acest tip de aparat poate fi de ajuns (pentru momentele când aveți câteva).

Te-ar mai putea interesa