Arctic NM5512S

Acest aragaz Arctic NM5512S e un model cu 4 arzătoare, cu alimentare pe gaz, aprindere electrică și pe alb. Spre deosebire de majoritatea modelele de pe piață acesta e accesibil, funcțional și are capac pentru acoperirea plitei. Design-ul său e destul de simplu și ergonomic, iar ușa neagră îi dă un plus de eleganță (seamănă destul de mult cu modelul de la același producător DG 5612DTL). Butoanele sale sunt destul de mari și sunt foarte ușor de folosit. Nu cred că merită să vă luați un model electric sau cuptor+plită incorporate deoarece sunt mult mai scumpe (prețul poate fi chiar dublu). Acesta se adresează celor cu puține pretenții dar care vor să facă o alegere bună pentru acei bani. Aprinderea electrică mi se pare o dotare foarte utilă și ar trebui să fie pe toate aragazurile (adică să fie o dotare standard). În cazul acestui model Arctic NM5512S e vorba de aprindere electrică atât pentru arzătoare cât și pentru cuptor. Dacă doriți să optați pentru acesta, trebui să luați la cunoștință și prețul său. Acest aragaz are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Plita
Din lateral

Specificații tehnice

Bineînțeles are 4 arzătoare de trei dimensiuni: unul mic de 1kW, unul mare de 2.9 kW și două normale de 2kW. Plita e dotată aprindere electrică și cu siguranță în caz că se stinge flacăra în timp ce gătiți. Aprinderea electrică poate fi de folos deoarece vă ușurează puțin munca ( în special când trebuie să porniți un arzător și aveți o mână ocupată). Cuptorul său e destul de voluminos care poate fi aprins tot electric prin acționarea butonului. Din păcate nu e dotat cu rotisor sau grill dar are siguranță.

Ca și caracteristici speciale are: capac metalic, grătar pentru cuptor, tavă și compartiment pentru vase în partea inferioară (sertar). Nu ocupă mult spațiu  deoarece are o lățime de numai 50 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: la acești bani veți avea un aragaz eficient, elegant, funcțional și fiabil pentru orice bucătărie deoarece face față oricărei provocări.

Minusuri: lipsa grill-ului (în caz că doriți să preparați carne).

Concluzie

Aragazul Arctic NM5512S e o recomandarea în acest buget dacă aveți nevoie sau mai bine zis dacă v-ar fi de folos aprinderea electrică pentru plită/cuptor și nu vă de ce nu optați pentru acesta. Se adresează tinerilor care nu beneficiază de prea mulți bani și care vor să facă o alegere inteligentă.

Te-ar mai putea interesa