Arctic NM5512DTTL

Îmi place arctic ca firmă iar aragazul Arctic NM5512DTTL vine la un preţ competitiv fiind dotat cu 4 arzătoare alimentate de gaz, grill şi rotisor în dubă, iar flacăra se aprinde electric, deci… adio brichetă.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest aparat e foarte asemănător cu modelele ZCG55JGW şi ZCG642TSW de la Zanussi. Despre preţ pot spune că în opinia mea e unul ok, dar sper să găsiţi o promoţie ori ofertă şi să-l luaţi mai ieftin.

Poze

În poza de alături e aragazul fără butoane, în stadiul de asamblare.

Cum arată

Specificaţii tehnice

Arctic NM5512DTTL este un aragaz clasic pe gaz cu aprindere electrică. Faptul că are rotisor şi grill mă gândesc că e util unor persoane care stau la bloc şi nu au unde să facă câte un grătar pe timp de iarnă sau vreme urâtă.

Dimensiunile sunt compacte de 85 x 50 x 50 (lăţime x lungime x adâncime în centimetri). E realizat din materiale rezistente, capacul fiind metalic, iar culoarea produsului e albă.

Pe lângă rotisor, NM5512DTTL are siguranţă şi iluminare la cuptor şi un timer. Deci, este un electrocasnic destul de dotat.

Având patru ochiuri (sau arzătoare) trebuie să ştiţi că fiecare are dimensiuni diferite şi astfel o putere diferită. Dacă vreţi să fierbeţi nişte ouă sau cafă la ibiric (dacă vi s-a stricat aparatul de cafea) atunci ar fi indicat un ochi mic, iar pentru gătit mâncare e indicat să folosiţi ochiurile mari.

Foarte interesant e faptul că picioarele lui Arctic NM5512DTTL sunt ajustabile, iar sticla de la cuptor e chiar sticlă şi nu plastic. De asemenea are sistem de protecţie la flacără aşa încât să nu se stingă, iar gazul să fie lăsat liber în cameră.

Păreri pro şi contra

Pro: e românesc (şi produsele româneşti trebuie cumpărate), e ieftin (costă sun 1000 lei), aprinderea se realizează electric şi cuptorul e dotat cu grill şi rotisor.
Contra: nimic demn de luat în considerare.

Concluzie

Cei de la Arctic s-au remarcat prin produsele lor ieftine şi foarte bune din punct de vedere calitativ şi modelul NM5512DTTL nu pot spune că face excepţie de la regulă. probabil că există modele mai sofisticate, dar niciunul nu cred că o să îl găsiţi la un preţ de sub 800 de lei.

Şi garanţia de 3 ani confirmă că este un electrocasnic de lungă durată la propriu şi nu numai la figurat.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Arctic NM5512DTTL”

  1. lasa de dorit, la primul pui la rotisor pe care l-am facut,cu totate ca am pus placa de protectie mi s-au topit butoanele,va rog sa scoateti pe piata si o solutie de curatat pt ca cele existente la tabla si emailul pe care il folositi nu are efect,am avut aragaz artic din 1970 si se spala foarte usor,dar acesta pe care l-am cumparat in 2012,cred ca este de unica folosinta,face-ti firma de tot rasul,pacat,

  2. Aceeasi problema ca ,,eugeniea” ….inclusiv igalbenirea capacului de la prima utilizare a cuptorului, ingalbenire care a dus , la cateva utilizari, la curatarea vopselei. Alti producatori ofera accesorii ( capacel) pentru astuparea orificiilor prin care iese aburul din cuptor vinovat de acest neajuns. Modelele cu capac metalic au acest capacel in dotare….Firma Artctic se pare ca nu a auzit de ele….

Comentariile sunt închise.