Arctic NM 5512DL

Dacă te preocupă achiziția unui aragaz nou care să țină mult, adică să aibă o oarecare fiabilitate atunci aragazul Arctic NM 5512DL cu 4 arzătoare, grill în cuptor, iluminare cuptor și normal că aprindere electrică ar fi recomandarea mea. Îl recomand deoarece vine de la un brand românesc foarte bun, are o garanție de peste 3 ani și vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Zic de garanție că e peste 36 de luni deoarece unele magazine de top oferă posibilitatea de a-i extinde garanția la 5 ani contra unei sume mici (suma depinde de cât costă aparatul și în general alături de această „asigurare” se primește și un pachet de service care presupune repararea și înapoierea electrocasnicului în 5 zile dacă cumva se defectează în acele 60 de luni).

Poze

Arctic NM 5512DL
Așa arată

Specificaţii tehnice

NM 5512DL are multe detalii tehnice impresionante care le găsim la alte modele, însă cel mai mult mă încântă aprinderea de tip electric. Știu că a devenit un standard și majoritatea aragazurilor au această dotare, însă sunt și modele care nu au așa ceva. Alimentarea se face pe gaz, deci nu e un model mixt ca Electrolux EKK511510W. În cuptor găsim dotări ca grill, iluminare, tavă și siguranță, iar capacul fiind metalic o să puteți pune ceva pe el dacă îl țineți închis, nu ca la modelul AG 6612DTTL care are capac din sticlă.

Păreri pro şi contra

Pro: arată clasic pe alb; nu costă mult având un preț de sub 1000 lei; vine cu accesorii; duba e iluminate și are grill pentru ca dumneavoastră să puteți prepara un grătar dacă afară e vreme urâtă; aprinderea electrică face toți banii deoarece de acum nu mai aveți nevoie de chibrituri ori brichete pentru a aprinde aragazul, ci aprinderea ochiurilor se va realiza prin apăsarea unui buton de le electrocasnic; cadou primit care e o tigaie Tefal care în mod normal costă 60 lei (acest cadou s-ar putea să nu mai fie valabil când citiți această mică recomandare). Contra: capacul nu arată la fel de bine ca unul din sticlă însă e rezistent.

Concluzie

Modelul Arctic NM 5512DL e unul care are multe avantaje și dezavantaje aproape inexistente, iar dacă vreți un aragaz foarte fiabil atunci un Arctic ar fi prima alegere datorită garanției de 36 de luni și a faptului că electrocasnicele de la acest brand nu se strică. Acestea fiind zise cred că mai ar trebui precizat că e foarte ușor de folosit și nu știu dacă citirea manualului de utilizare e chiar esențială.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Arctic NM 5512DL”

  1. niste panarame care nu merita un leu.Dupa 4 ani a ruginit sa-ngalbenit sau topit butoanele am schimbat capacul de deasupra de galben ce era sa crapat vopseaua pe el ma inebunit de prost ce este, asa ca nu mai macati c…t ca e romanesc ca acum e turcesc ,au luat numele si fac panarame la fel si la frigidere dar daca cautati ve-ti gasi pareri la fel de proaste.

  2. @ marius: Se trezesc toti agramatii sa comenteze. Bai amaratule, daca iti bati joc de un lucru si nu ai un pic de grija de el, nu inseamna ca acel lucru e prost, ci tu! Du-te la scoala, repetentule, invata sa scrii, invata sa folosesti un lucru si pe urma posteaza pe net! De mult nu am mai vazut o asemenea densitate de greseli gramaticale (exprimare, ortografie, semantica – toate la un nivel submediocru) ! Vai de steaua ta, jenibilule!
    P.S, I-am cumparat un astfel de aragaz mamei mele si este deosebit de multumita, – mai ales de cuptor (vesnica problema a gospodinelor). Mamei ii ies niste prajituri super de cand i-am luat acest aragaz, in plus are un design modern si functional, la un pret nemaipomenit (doar 674 lei, am prins o promotie). In plus, mie-mi place mult functia de rotisare si grill-ul. Pe ansamblu, are un excelent raport pret / calitate

  3. Cele mai proaste cu putinta. Doamne Fereste nu cumparati asa ceva. Orice este mai bun. Nici nu am rabdare sa mai intru in detalii. L-am luat de sarbatori si trebuie sa gasesc calea prin care sa il returnez. Peste tot am sa spun intotdeauna cat de proaste sunt. Nu o sa mai cumpar nimic cu marca Arctic.

Comentariile sunt închise.