Arctic FSAE60W1, model 14 seturi cu motor silent

Arctic FSAE60W1 e o maşină de spălat vase modernă cu eficienţă clasa A+ şi funcţie Rapid+. Această funcţie e una de economisire deoarece atunci când e activată e crescută presiunea de apă şi se reduce consumul acesteia precum şi timpul de spălare.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu panou de comandă semi-integrat.


Păreri pro şi contra

Modelul Arctic FSAE60W1 e unul cu o eficienţă energetică deosebită. Mai exact are clasa A+ cu un consum anual de 299 kWh şi consum per ciclu de spălare de 1,06 kWh.
Nici consumul de apă nu e unul mare pentru că per ciclu consumă 11 litri, iar pe an consumă 299 kWh.
Referitor la dimensiunile sale trebuie precizat că acestea sunt unele normale de 85x60x60 îxlxa cm. Nici greutatea nu e mare deoarece e de 44kg.
E un aparat suficient pentru o familie numeroasă deoarece poate spăla până la 14 seturi, iar dacă nu aveţi aşa de mult de spălat atunci se poate utiliza funcţia de încărcare la jumătate. Dacă vi se pare că are o capacitate prea mare adunci există şi alternative pentru 10 seturi.
Nivelul de zgomot e unul redus de 48 decibeli, lucru datorat motorului silent inverter. Atfel de motoare sunt întâlnite pe tot mai multe electrocasnice, iar avantajul lor e eficienţa energetică, uzura scăzută (înspre inexistentă) şi nivelul de zgomot scăzut.
Despre motor mai trebuie adăugat că e unul cu o garanţie de 10 ani.
Dacă vreţi să spălaţi în diverse perioade ale zilei atunci puteţi utiliza funcţia de amânare a pornirii. Se poate utiliza un interval de 24 ore.
Dacă aveţi apă dură atunci o să vă ajute sistemul dedurizare apă care reduce duritatea apei. Mai exact vasele vor fi lucioase de fiecare dată.
Dacă nu ştiţi ce program să folosiţi atunci programul ideal ar fi cel Eco 50. E adresat vaselor cu un grad mediu de murdărie. Alte programe ar fi Eficient 58 şi Intensiv 70, pe lângă cel Rapid+ menţionat mai sus.

Te-ar mai putea interesa