Arctic FrigoBeer AK 386B+Beer, combină de 331 litri

Combina frigorifică Arctic FrigoBeer AK 386B+Beer e una specială și cred că e evident din numele său ori din designul interior. Pe partea de dotări mi se că nu-i lipsește nimic, adică are un raport dotări/preț bun. Bineînțeles, exist combine scumpe cu tehnologii avansate dar pentru mulți nici nu ajută la nimic. Există tehnologii de răcire ca NoFrost, care sunt bune pentru congelatoare, frigidere mari sau alte aparate frigorifice cu capacitate mare de congelare. Mai precis, reduce gheața de la interior care se poate forma în timp, astfel dezghețarea devine automată și nu manuală.

O recomand deoarece e și la promoție, iar dacă vă place berea, nu înțeleg de ce nu alegeți pe aceasta :). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

E un aparat frigorific decent cu volum net de 331 litri. Mai precis, acel volum e împărțit astfel: frigider de 244 litri și congelator de 87 litri. Deci frigiderul e ceva mai mare decât de obicei și se datorează suporturilor pentru bere. Nu vă oprește nimeni să puneți chiar și apă ori suc pe acele suporturi.

Clasa energetică A+ e destul de bună deoarece evidențiază consumul redus de energie 281 kWh pe an. De fiecare dată când comparați consumul unui aparat, trebuie să țineți cont de volumul său. Bineînțeles, o combină cu congelator mare are un consum mai mare de energie.

Congelatorul e unul nu foarte spațios dar suficient de bun, iar capacitate de congelare e undeva la 5 kg/24 ore. Pe partea de design și funcții are: finisaj pe alb, iluminare interioară, Multi Frost Zone, avertizare ușă deschisă etc. La interior se află suporturi și pentru ouă și gheață (pe lângă cele pentru doze și sticle).

Plusuri: are rafturi/suporturi speciale pentru bere, autonomie mare fără curent, suporturile speciale, e la promoție, volum mare etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic FrigoBeer AK 386B+Beer e un aparat frigorific bun în care puteți ține destul de multă bere dar oricum nu are sens să umpleți toată combina cu bere pentru că nici așa nu o beți toată deodată. Din păcate, nu sunt multe astfel de combine frigorifice și deci nu există alternative. Oricum, nu mi scumpă și dacă ținem cont și de volumul oferit.

Te-ar mai putea interesa