Arctic FB125+, frigider de 84 cm

Frigiderul Arctic FB125+ e unul dintre cele mai accesibile aparate frigorifice deoarece are un un volum redus și acest aspect e evident doar după cum arată. E ideal pentru două persoane care au o locuință mică și care nu fac multe cumpărături pentru a avea nevoie de un congelator mare. Poate fi util și pentru tinerii studenți care au nevoie de un spațiu mic de depozitare și care vor să economisească niște bani. În caz că vreți să-l achiziționați și nu aveți suficienți bani, aveți posibilitatea ratelor fixe (în cazul în care aveți un venit lunar constant și nu dispuneți de bani cash la momentul respectiv). Acest model numit FB125+ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se poate observa în pozele de os cât de bine arată atât la exterior cât și la interior. Designul e simplu și plăcut în același timp ca la restul aparatelor acestui producător.

Nici volumul frigiderului propriu-zis e chiar grozav, are o capacitate netă de circa 101 litri. Cât despre congelator, are 13 litri care sunt suficienți pentru un model așa de mic. În total, acest aparat frigorific are 114 litri, deci e aproape pe jumătate cât un frigider obișnuit. Consumul de energie nu poate fi foarte mare deoarece are o clasă de eficiență energetică A+ – 165 kWh pe an.

E dotat cu: 3 rafturi pe ușă, 2 rafturi ajustabile, compartiment legume, tavă gheață, iluminare interioară, suport ușă și ușă reversibilă. Decongelarea congelatorului se face manual iar având în vedere cât de mic e, nu veți întâmpina vreo problemă. Alte caracteristici ale acestui model sunt: sistem de răcire static și dezghețarea automată a frigiderului. Chiar dacă aparent pare a fi un model incorporabil, nu e unul de genul. Având în vedere înălțimea sa de 84 cm, probabil îl veți putea instala peste un congelator sau sub blatul mobilierului din bucătărie (pentru a economisi spațiu).

Plusuri: e un frigider compact, eficient, ocupă foarte puțin spațiu, are toate caracteristicile necesare la un așa preț etc.

Minusuri: la un așa preț nu sunt chiar așa de multe modele care să ofere caracterisitic mai bune.

Acest Arctic FB125+ e o recomandare în acest buget, iar alternative ar putea fi câteva modele de la Zanussi sau Whirlpool. Deci aveți din ce alege, iar alegerea corectă o veți face în funcție de necesități deoarece fiecare are nevoie de altceva (un congelator mare sau poate mai mult spațiu în frigider).

Te-ar mai putea interesa