Arctic EF7100A+, mașină de spălat cu capacitate de 7kg

Mașina de spălat rufe Arctic EF7100A+ e una destul de nouă și poate că nu sunt diferențe prea mari la capitolul design, dar veți observa că e eficientă și spală destul de mult. Cu alte cuvinte, are caracteristici tehnice destul de bune și în acest buget nu veți găsi prea multe alternative. Merită să optați pentru o generație mai nouă de mașină de spălat deoarece vă sunt oferite suficiente motive. Bineînțeles, nu merită să alegeți un model inferior ca și performanțe doar pentru că e mai îngust. Optați pentru un aparat compact doar dacă aveți o locuință mică, astfel alegeți unul ca și acesta deoarece e mai fiabil.

În general aparatele foarte compacte nu sunt atât de silențioase și nici durata de viață nu e prea lungă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Oricum, acest model nu are o adâncime de 60 cm, ci una de 50 cm care o consider acceptabilă. Principalele caracteristici tehnice sunt următoarele: centrifugare de 1000 RPM, încărcare de 7 kg și clasă de eficiență energetică A+. La variantele mai accesibile nu sunt prezente cine știe ce tehnologii care redus din consum deci caracteristicile tehnicele menționate anterior pot fi principalul motiv pentru care ați alege acest model.

Bineînțeles, are și un număr mare de programe de spălare -15, și cam toate le știți de la alte modele. Putea să aibă mai multe programe și mă refer la cele speciale (baby care, pentru haine închise etc). E dotată cu sistem de control al balansului și nu e unul oarecare, ci e unul electronic. Designul mi se pare destul de simplu, poate că ușa putea fi mai mare pentru o capacitate de încărcare de 7 kg.

Plusuri: arată bine, e eficientă din punct de vedere energetic, spală mult, stoarce decent, e accesibilă, ușor de folosit.
Minusuri: nu sunt.

Arctic EF7100A+ face parte din cea mai nouă gamă de la acest brand și cred că se poate observa ușor acest lucru doar dacă o comparați cu celelalte modele. Adică, oferă specificații mai bune decât alte modele în același buget. Optați cu încredere pentru un aparat de la un brand cu experiență, iar cu acesta nu veți da greș.

Te-ar mai putea interesa