Arctic EF6100+, mașină de spălat clasa A+

Mașina de spălat rufe Arctic EF6100+ e un model pentru românul cu un buget mediu și vine cu facilități cum ar fi 1000 rotații, capacitate de încărcare de 6 kg și clasa A+ de eficiență energetică. Nu e un model premium, dar e suficient de bun așa încât să vă puteți spăla hainele repede și cu un consum minim de resurse. Vine și cu un sistem de reglare a consumului (tehnologia TET cred că se numește, dacă nu mă înșel), acest sistem fiind ceva similar (oarecum) Fuzzy Logic… varianta românească. (Nu putem spune despre Arctic că e un nume românesc deoarece în anul 2002 a fost cumpărat de o firmă turcă, dar e un brand care-și are originea românească.)

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe banii care îi investim în acest electrocasnic primim ceva cu adevărat bun… și adevărul e că nici nu ai nevoie mai multe de atât.

Aparatul

Modelul EF6100+ e unul care excelează pe partea de eficiență, că e vorba de eficiență la spălare sau la consum de curent. Cele 1000 de rotații sunt suficiente pentru un model cu o capacitate de încărcare de 6 kilograme, dar nu era rău dacă avea mai multe rotații… însă atunci poate că și zgomotul la centrifugare ar fi fost mai mare.
Are numeroase programe, iar cel scurt e unul de 30 minute. Cu acest program probabil că o să reușiți să scoateți un consum mai mic de curent.

Lucrurile care le apreciez la acest model ar fi costul mic de achiziție, aspectul simplu, ușurința în utilizare și funcțiile utile. Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut mai multe rotații și o eficiență mai ridicată pe partea de consum energetic.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii deoarece nu doar arată bine, ci și poate fi utilizată eficientă de oricine. Nu ar strica să citiți manualul de utilizare înaintea primei utilizări, dar nu e neaparat obligatoriu.
Despre calitatea produsului pot spune că e foarte bună și se vede că nu e făcută în China sau alte țări asiatice cum e cazul altor modele.

Te-ar mai putea interesa