Arctic EF5100A+, mașină de spălat accesibilă cu încărcare de 5kg

O mașină de spălat rufe cu capacitate mică e ideală pentru cei care nu spală mult, iar Arctic EF5100A+ e una dintre aceste mai noi apariții. Acest brand oferă soluții accesibile de ceva timp, iar această mașină e una dintre cel mai ieftine alegeri care le puteți face. Dacă aveți o familie mai numeroasă, atunci ar fi cazul să alegeți modelul cu capacitate de 7kg care nu costă mult mai mult. Arată destul de bine chiar dacă e doar pe alb și nu prezintă un control electronic. Puteți lua în calcul un uscător dacă alegeți o mașină de spălat rufe atât de accesibilă, poate că nici nu aveți loc să puneți rufele la uscat.

Chiar dacă nu e foarte scumpă, rezultatele sunt satisfăcătoare și nici nu poate fi prea performantă la o adâncime de 41.5 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Presupun că optați pentru aceasta datorită caracteristicilor tehnice decente: centrifugare de 1000 RPM, capacitate de 5 kg și clasă energetică A+.
Consumul e destul de mic pentru așa specificații și depinde de programul ales. Unele programe limitează performanțele aparatului pentru a proteja țesăturile. În total are 9 programe de spălare și consider că sunt de ajuns pentru un astfel de buget.

E un model îngust pentru că are o adâncime de 41.5 cm, adică nu va sta în cale indiferent unde-l puteți. Mai sunt și cele cu încărcare superioară doar că acelea costă ceva mai mult și nu sunt mult mai interesante. Până la urmă, alegerea finală o faceți în funcție de necesită și buget.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu spală foarte mult, aceasta are un consum mic, design compact, centrifugarea e satisfăcătoare, prețul e atractiv și poate fi utilizată cu ușurință. Pentru cât costă, nu cred că se pot găsi minusuri.

Arctic EF5100A+ e un aparat electrocasnic care poate fi folosit de oricine deoarece are un panou de control destul de simplu. Bineînțeles, o mașină de spălat cu design Slim nu poate avea cine știe ce caracteristici în acest buget. Există variante ceva mai performante, adică cu o capacitate de încărcare mai generoasă.

Te-ar mai putea interesa