Arctic DSS05010X, mașină de spălat vase de 45 cm

Mașina de spălat vase Arctic DSS05010X arată destul de bine în două culori – inox cu alb. Chiar dacă are puține butoane, oferă cele mai utile funcții. Puteți consulta manualul său pentru a afla alte informații despre panoul său de control, dar și pictogramele sale sunt foarte utile.  Cele 5 programe de spălare sunt suficiente pentru orice model, iar funcțiile sau opțiunile speciale sunt un plus.  

Sunt destul de multe mașini de spălat vase care nu costă foarte mult, dar există și variante mai accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are o capacitate de 10 seturi care e suficientă pentru a spăla vase, tacâmuri și pahare cât pentru 2-3 mese (depinde pentru câte persoane gătiți). E foarte important ca interiorul să fie flexibil, adică unele coșuri să aibă caracteristici speciale. Are suficiente programe de spălare și alegerea programului e foarte importantă deoarece influențează rezultatele.

Consumul de energie e dat de clasa de eficiență energetică – A+, dar există modele și mai eficiente decât acesta. Bineînțeles, are un control electronic care e mult mai ușor de folosit decât cel mecanic. Controlul electronic prezintă un afișaj digital care afișează diverse informații despre program (cum ar fi: timpul de spălare, etapa).

Sunt prezente destul de multe accesorii incluse: coș de tacâmuri și compartiment sare. Instalarea acestui model e destul de simplă deoarece nu e nevoie de un mobilier la comandă, ci poate fi pus sub blat fără nici o problemă. Variantele clasice sunt puțin mai accesibile decât cele parțial sau complet incorporabile.

Păreri pro și contra

Pentru cât costă, oferă o capacitate de spălare destul de bună, dar aparatele mai compacte sunt ceva mai scumpe. Mașinile de spălat cu capacitate mare au opțiune de spălare cu un consum de resurse pe jumătate. Cu siguranță, un model complet incorporabil arată mult mai bine sau, mai bine zis, nu iasă atâta în evidență.

Arctic DSS05010X e un model destul de interesant care poate fi pus oriunde datorită designului, dar eu recomand să-l puneți unde vă este de folos. Există și variante compacte care pot spăla mult mai puțin dar nu orice brand le oferă.

Te-ar mai putea interesa