Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Arctic DM 5612DL

Dacă te interesează un aragaz ieftin atunci Arctic vine cu aragazul Arctic DM 5612DL care are 4 arzătoare, grill şi iluminare în cuptor. Pentru a vă linişti, Arctic oferă o garanţie de 3 ani, iar comercianţii oferă posibilitatea extinderii garanţiei la maxim 5 ani contra unei sume modice. Dacă te gândeşti bine atunci o să vezi că preţul nu e mare deoarece primeşti şi o tigaie Tefal drept cadou care valorează vreo 60 de lei, dar această promoţie diferă de la un magazin la altul. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care e ceva mai mare decât al lui SMN4S.

Poze

Din faţă

Capacul ridicat

Specificaţii tehnice

Din imaginile puse sus se poate vedea cum arată aparatul şi că arată destul de bine.
DM 5612DL e un argaz pe gaz şi vine cu patru ochiuri şi cu grill în cuptor. Despre cuptor trebuie să ştiţi că e unul iluminat şi aşa o să vedeţi ce să întâmplă în el fără să fiţi nevoiţi să luaţi o lumânare ori lanternă. Din păcate nu are rotisor, dar nu ştiu dacă v-ar fi fost de vreun folos.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine pe alb; nu costă mult având un preţ de sub 1000 lei; duba e iluminată; aprinderea e electrică aşa încât nu o să fiţi nevoiţi să folosiţi o brichetă ori chibrit pentru a aprinde ochiul dorit. Capacul e unul metalic pe care o să puteţi pune oale fără a vă teme că o să-l spargeţi cum e cazul modelelor cu capac din sticlă şi vine cu accesorii cum ar fi grătarul şi o tavă de cuptor… astea ar fi alte plusuri.
Contra: nu am ceva de reproşat modelului DM 5612DL, însă ar fi fost interesant dacă venea pe altă culoare.

Concluzie

Arctic DM 5612DL este un aragaz modern cu dimensiuni reduse (85 pe 50 pe 60 centimetri) aşa făcut încât să încapă într-o bucătărie mai mică, iar faptul că are aprindere de tip electric e un mare plus făcându-l un electrocasnic aproape premium (era premium dacă venea pe gri). Nu cred că o să fiţi nevoiţi să citiţi manualul cu instrucţiunile de utilizare deoarece e foarte simplist şi e uşor de folosit chiar şi de un copil… sub stricta supraveghere a unui adult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu