Arctic DIS1502, motive pt care ai alege acest model slim cu cls E

Arctic DIS1502 e un model pentru acele persoane care doresc să spele eficient o cantitate de până în 10 seturi de vase. Asta deoarece are clasa E de eficiență energetică cu un consum de 76 kWh la 100 cicluri.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat pentru acele persoane care doresc un aparat cu multe facilități utile, dar care nici să nu ocupe mult loc.

Motive pro și contra

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar cele mai importante ar fi cele de mai jos:
Are opțiune de încărcare la jumătate. Adică atunci când spălați o cantitate mică se poate activa această opțiune pentru economisire de resurse.
Ocupă puțin loc deoarece e considerat ca fiind un model slim. Are niște dimensiuni de 81x55x45 îxlxa cm, iar greutatea aparatului e de circa 30 kilograme.
Vasele vor arăta ca noi deoarece are sistem dedurizare apă.

Nu e un model cu conectivitate smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil. Însă, eu nu consider că acest lucru ar fi unul important.

Consumul de apă e ușor mai mare (cu un litru mai mult) față de alte modele. Discutăm despre un consum de circa 12 litri per ciclu. Dar, se poate economisi dacă activați opțiunea de încărcare la jumătate.

Concluzia mea referitoare la acest mode e că merită investiția dacă doriți un aparat accesibil care să vă facă viața mai ușoară. Pe piață există diverse modele, dar acesta se evidențiază și prin faptul că poate fi încorporat.
Referitor la producătorul Arctic trebuie să scriu că e un producător român, iar produsele sale sunt de calitate întrucât sunt făcute în țara noastră.

Te-ar mai putea interesa