Arctic DG 5612DTL

Aragazul Arctic DG 5612DTL vine cu 4 arzătoare, grill, rotisor şi capac sticlă, iar din aceste motive am putea să-l considerăm ca fiind un aragaz premium. Are chiar şi aprindere electrică despre care se poate spune că e o facilitate oferită standard în aragazurile moderne. Chiar dacă are multe dotări, nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». În schimbul unei sume de 109 lei poţi extinde garanţia aparatului până la 5 ani, dar nu cred că o să aveţi vreo problemă nici dacă rămâneţi cu garanţia standard de 3 ani. Alături sunt și două imagini oficiale cu aragazul din această scurtă prezentare, iar din a doua imagine se vede cum arată cu capacul acela transparent.

Poze

Capacul ridicat
Pe muchie

Specificaţii tehnice

Arctic DG 5612DTL e un aragaz pe gaz şi vine cu patru arzătoare care pot fi aprinse electric. În cuptor găsim facilităţi cum ar fi grill şi rotisor, dar şi siguranţă pentru acesta (cuptor). Având nişte dimensiuni reduse se poate spune că o să-l puteţi amplasa cu succes în locaţia care doriţi. Aprinderea electrică e valabilă atât pentru arzătoare, cât și pentru cuptor și se realizează apăsând pe un buton dedicat. Mai multe informații despre cum se folosește aragazul găsiți în manual și vă recomand să-i citiți ghidul de utilizare.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine pe alb, iar capacul e unul transparent dându-i aragazului un plus de eleganţă; nu costă deloc mult; are aprindere electrică a ochiurilor care vă va scuti de achiziţionarea cutiilor de chibrituri ori a unei brichete; vine cu accesorii cum ar fi grătar, tavă şi sertar inferior pentru vase. Un alt plus e ușurința în utilizare care face din aragaz unul ușor de folosit atât de copii cât și de seniori, dar în unele cazuri sau majoritatea ar fi de recomandată supravegherea lor deoarece aragazul nu e tocmai o jucărie.
Contra: nimic deoarece vine de la un brand care niciodată nu a dezamăgit și sunt sigur că nici nu o va face vreodată.

Concluzie

DG 5612DTL sau DG5612DTL e un aragaz modern care-ţi va uşura viaţa datorită multiplelor dotări cu care vine la pachet. Ar trebui să alegi acest model și deoarece Arctic e un brand românesc care niciodată nu a dezamăgit în vreun fel. Electrocasnicele acestui producător sunt prezente pe piața autohtonă încă dinainte de 89 și sunt cunoscute ca fiind extrem de fiabile… frigiderele din acea perioadă și acum sunt pe la bunici pe acasă și culmea e că funcționează la potențial maxim.

Te-ar mai putea interesa