Arctic DFSA60W1, mașină de spălat vase albă

Una dintre cele mai accesibile modele pe piață și de la acest brand e Arctic DFSA60W1, care e o mașină de spălat cu capacitate de încărcare decentă. arată destul de bine, în sensul că are un design clasic pe alb cu panou de control simplificat. Nici nu are nevoie de prea multe butoane deoarece nu are foarte multe programe sau funcții ca alte aparate. Puteți câștiga timp alături de cei dragi cu un astfel de aparat și pot exista variante pentru un buget mai mare, dacă vrei ceva mai diferit.

Alternativele pot fi variante mai compacte dacă nu aveți un spațiu cu o lățime de 60 cm, poate de doar 45 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are o capacitate maximă de 12 seturi și vi se oferă o opțiune de încărcare la jumătate. În general, variantele cu capacitate mare au o astfel de opțiune care reduce semnificativ din consum. Acest aparat are 5 programe de spălare, iar la final vasele și tacâmurile sunt chiar și uscate. Poate fi utilizată cu ușurință, dar eu vă recomand să studiați manualul său pentru mai multe detalii.

Acest model oferă protecție inundație, opțiune de încărcare la jumătate, program intensiv, rapid, bio/eco. Ca și tehnologii, acest aparat are uscare cu aer cald, după cum am precizat anterior și se poate alege temperatura în funcție de nivelul de murdărie de pe vase. Aceasta poate influența consumul, iar la final un indicator se aprinde pentru a vă informă că programul a ajuns la final.

Păreri pro și contra

Consumul de resurse e destul de mic la acest model în special dacă folosiți programul Eco. Acest aparat a fost conceput pentru a fi pus în bucătărie sub blat, dar există și variante parțial sau complet incorporabile. Îmi plac cele complet incorporabile deoarece nu iasă în evidență și panoul de control e poziționat pe marginea ușii.

O bucătărie modernă cere aparate eficiente și noi, iar Arctic DFSA60W1 se poate asorta perfect într-o bucătărie cu aparate doar pe alb. Variantele pe alte culori pot fi ceva mai scumpe dar diferențele de preț sunt nesemnificative.

Te-ar mai putea interesa